Hoppa till innehåll
ATS kraftservice logotyp

Beredare eldistribution

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

sökes till Småland med placering i Jönköping.

Nu letar vi efter fler kollegor till oss på ATS Kraftservice. Är du en erfaren och framåtriktad beredare som vill arbeta i Småland?

Vi utvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara delaktig i det arbetet tillsammans med oss.

Om tjänsten

Som beredare på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom beredning. Du arbetar med flera projekt samtidigt och hanterar deras framdrift.

Vi behöver förstärkning och söker därför medarbetare för arbete med beredning av lokalnätsanläggningar för eldistribution 0,4-24 kV. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten.

Placeringsort är Jönköping där vi delar kontor med Peab. Distansarbete är till viss del möjligt.

Körkort B är ett krav.


Din profil
Vi ser gärna att du är diplomerad EBR-beredare samt innehar några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Även du som är en erfaren distributionselektriker och känner dig mogen att ta nästa steg i din utveckling är välkommen med din ansökan.

Det är meriterande om du har erfarenhet av EBR, utbildning i ESA och Arbete på väg.

Rekryteringsprocessen hanteras genom löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sivtoft, Affärsenhetschef 073 337 49 68 eller Kerstin Nilsson, HRBP 072 141 66 59.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Liknande Jobb

ATS kraftservice logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 april 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren