Projektledare eldistribution

Projektledare eldistribution

Nu letar vi efter fler kollegor till oss på ATS kraftservice i området kring Jönköping, Eksjö och Nässjö. ATS Kraftservice finns i hela landet och är ett dotterbolag till Peab.

Är du en erfaren projektledare med goda teknikkunskaper och god materialkännedom från arbete med eldistribution? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst.

Vi utvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara delaktig och arbeta med detta tillsammans med oss.

Om tjänsten

Som projektledare på ATS kraftservice har du ett totalansvar för dina projekt.

I din roll planerar, leder och styr du projekten mot uppställda mål. Vidare bär du ansvar för ekonomin och projektets tidplan från start till mål. Därutöver medverkar du i allt från marknadsbevakning, anbudslämnande till projektgenomförande samt kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete.

Personlighet och kompetenser

Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du behöver ha erfarenhet från en liknande tjänst. Viktigt är att du har tekniskt kunskap och materialkännedom från branschen.

För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och målmedvetenhet samt har en god kommunikationsförmåga med kunder och medarbetare. Du har också ett ekonomiskt sinne och tycker det är roligt att driva affärer. Som person är du ansvarstagande och har en naturlig förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du agerar alltid med säkerheten i fokus och brinner för relationsskapande.

B-körkort är ett krav

Vi tillämpar löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Kerstin Nilsson 072-1416659.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.