Hoppa till innehåll
Arla logotyp

Tekniskt kunnig till Arla Förpackningsservice i Jönköping

Ansök nu

Brinner du för teknik och trivs i en omväxlande vardag med både problemlösning och förebyggande underhåll? Har du en el eller automationsutbildning i grunden? Kan du bidra med ett gott skratt och göra arbetsdagen positiv för dig själv och andra? Då vill vi på Arlas mejeri i Jönköping att du jobbar hos oss!

Till avdelningen Maintenance & Engineering söker vi nu Underhållstekniker med erfarenhet av el och mekaniskt underhåll, yrkesmässigt eller på hobbynivå. Hos oss får du arbeta i en mycket modern och teknisk anläggning med en god arbetsmiljö.

Vad innebär rollen
Hos oss kommer du arbeta på ett 3-skiftsschema där du initialt kommer utföra akut underhåll. I rollen som underhållstekniker ansvarar du för att hålla maskinparken i drift. Maskinparken innehåller ett flertal typer av maskiner och man ställs inför olika utmaningar som leder till varierande arbetsuppgifter.

* Utföra felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll
* Avhjälpa driftsstörningar enligt arbetsorder samt återrapportera i underhållssystemet
* Arbeta med ständiga förbättringar
* Kommunikation med interna kunder och externa leverantörer

Vem är du?
Som person är du strukturerad och ordningsam och du tar ansvar för att ditt arbete blir utfört på bästa möjliga sätt. Kanske är det så att det inte finns några problem som inte kan lösas? Då kommer du absolut passa in i vårt team. Du har en förmåga att skapa goda relationer och kan samarbeta med en bred grupp av kollegor under både lugna och bitvis pressade situationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
* El-schemaläsning & installation
* Automation
* Beskrivs generellt som en händig person

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar "från bondgården till tallriken". Vi är marknadsledare inom vårt område och är stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi är måna om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.
Gå gärna in och läs mer rom oss på: https://www.arla.se/om-arla/mejerier/jonkoping-mejeri/

I denna processen samarbetar Arla med Adecco

Kontaktuppgifter
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco:
Linda Josefsson linda.josefsson@adecco.se

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen!

Sökord:
Underhåll, Teknik, EL, Automation, Arla Mejeri, Adecco, Bilmekaniker, tekniker, underhållstekniker

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare