Hoppa till innehåll
Arla Foods logotyp

Operations Manager Förpackning till Arla mejeri - Jönköping

Ansök nu
Drivs du av att inspirera och utmana ledare och människor? Brinner du för att uppnå resultat och bygga en stark organisation? Vi söker en Produktionschef till Jönköpings mejeri. Kärnan i rollen är att utveckla verksamheten genom att framgångsrikt leda andra ledare. Med en starkteam-skapande förmåga, tydlighet och ledarerfarenhet är du en nyckelperson i vår framgång.

Vad innebär rollen?
Som Operations Manager Förpackning kommer du att ha ansvar för runt 80 anställda med 5 direktrapporterande Produktionsledare. Du kommer att ingå i mejeriets ledningsgrupp där du i samverkan med övriga medlemmar bidrar med din områdesexpertis såväl som ett helhetsperspektiv på verksamheten. Du rapporterar till Site Director. I ditt ansvarsområde ingår att:
  • Skapa en bra arbetsmiljö som inspirerar till utveckling av mejeriets säkerhets-, kvalitets- och effektivitetsarbete.
  • Leda och stötta sina medarbetare i det dagliga arbetet, via involvering, samverkan och målstyrning.
  • Säkerställa rätt organisation, kompetens och bemanning på såväl kort som lång sikt.
  • Sätta tydliga mål och skapa resultat genom ett proaktivt agerande och strukturerat tillvägagångsätt.
  • Samarbeta med olika funktioner på mejeriet och tillsammans utveckla verksamheten.
Som en del av ledningsgruppen kommer du ha en viktig roll i lokala projekt och aktiviteter. LEAN är en viktig del i vårt sätt att arbeta och vi lägger stor vikt på både kunskap och erfarenhet inom området. Vidare säkerställer du att vi når våra mål och lever upp till våra kunders förväntningar. Du kommer att etablera ett stort nätverk inom Arla Foods för att aktivt analysera och driva utvecklingen lokalt och inom mejerierna i Arla Foods.

Vem är du?
Vi söker en erfaren ledare som med gott resultat har lyft potentialen hos andra ledare och medarbetare. Du har förmåga att på ett inkluderande sätt skapa relationer och team. Genom att vara en god förebild inspirerar och utmanar du dina medarbetare. Du skapar förutsättningar för att nå uppställda mål, utmana status quo och ser resultatet som ett kvitto på att du och dina medarbetare har gjort ett bra jobb. Som ledare är du tydlig och ser möjligheter framför problem. Du ser sambandet mellan att arbeta mål fokuserat och bygga en stark organisation.

Du har troligen en examen som civil-, mejeri- eller kemiingenjör med minst 3 års erfarenhet som ledare inom process- eller tillverkningsindustrin. Förutom din ledarskapskompetens, har du goda kunskaper om standarder för kvalitet, arbetsmiljö och förbättringsarbete. Du har även goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Arla är inte bara ett företag, vi är ett bondekooperativ där passion och samhörighet blomstrar. Med rötterna djupt förankrade på bondgårdar runt om i världen, omfamnar vi resan "från bondgården till tallriken" med en glöd som är svår att matcha.

Som marknadsledare är det vårt gemensamma mål och strävan efter excellens som definierar oss. Hos Arla tror vi på kraften i mångfald och växande ambitioner. Tillsammans skapar vi innovation, hållbarhet och en äkta känsla av gemenskap som sträcker sig bortom affärstransaktioner. Är redo att vara en del av något större än bara ett företag? Är du redo att omsätta passion till verklighet och vara en del av en global familj som sätter kvalitet och hållbarhet främst? Då är Arla rätt plats för dig.

Välkommen till Arla – där våra rötter är djupa och våra möjligheter oändliga. Utöver vår ambitiösa och omhändertagande kultur erbjuder Arla som arbetsgivare ett konkurrenskraftigt förmånspaket.

Arla Foods har kollektivavtal. På Arla ser vi alltid till att erbjuda bra och konkurrenskraftiga arbetsförhållanden.

Create the future – Grow with Arla

Application and contact
Är Du den vi söker? Sista ansökningsdag är 2023-09-25. Urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Site Director Martin Drobena på telefon 0766 410 381.
Mer info
Kontaktperson
Martin Drobena
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare