Hoppa till innehåll
Amber Advokater logotyp

Affärsjurist

Publiceringsdatum
27 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anna von Knorring
Email
Telefon
Vi söker en nyfiken affärsjurist till Amber Advokater i Jönköping

Vi söker en jurist till vårt affärsjuridiska team. Du har en jur kand, är affärsmässig, nyfiken, flexibel och modig.

Som jurist på Amber Advokater tar du, även om vi arbetar i team, eget ansvar för ditt dagliga arbete och kan arbeta självständigt. Din inställning är i grunden affärsmässig. Dina uppgifter på Amber Advokater varierar, både i komplexitet och vilken juridik det handlar om.

Våra advokater, biträdande jurister och administratörer är ett sammansvetsat gäng med stort engagemang. Vi sätter klienten i fokus och levererar juridik som är anpassad för klientens behov.

Vi söker
Vi söker dig som är villig att lära dig längs vägen och tar dig an alla uppgifter med samma entusiasm. Du arbetar strukturerat och tar egna initiativ. Att nätverka och delta i lokalsamhället är ett naturligt inslag i din arbetsvecka. Din förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer med klienter och aktörer du träffar i ditt arbete är därför viktig för din och vår framgång. Arbetsdagen på en advokatbyrå kan ibland vara oförutsägbar. Det är därför bra om du har en vilja att vara tillgänglig och flexibel och kan prioritera. En svensk jur.kand. är ett krav och du kan uttrycka dig på god, enkel och tillgänglig svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Dina uppgifter kan t ex handla om att förbereda sammanträden, avtal och processhandlingar, prata med vittnen och bistå advokaterna i olika frågor. Med tiden driver du allt fler ärenden på egen hand. Vi har en kollegial företagskultur som innebär att vi delar med oss av vår erfarenhet och kunskap. Vi är måna om en generös och prestigelös miljö där vi ställer upp för varandra. Hos oss kan du utvecklas som jurist. Inledningsvis måste du vara beredd på att arbeta med fler olika juridiska ämnesområden men på sikt ska du ingå i vårt affärsjuridiska team.

I Jönköping är vi idag sex jurister med olika inriktningar och två administratörer. Vårt primära upptagningsområde är Jönköping, Skövde och Eksjö med omnejd. Amber Advokater i Jönköping drivs som ett true partnership. Vi arbetar i två team, ett affärsjuridiskt och ett humanjuridiskt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Jönköping. Viss del av arbetet kan utföras på distans med hjälp av dagens teknik, men det är klienternas behov som styr hur arbetsdagen ser ut.

Amber Advokater
Amber Advokater finns på nio orter och erbjuder en bredd av kvalificerade juridiska tjänster. Vi arbetar med såväl affärsjuridik som humanjuridik. Vi är inte generalister utan arbetar i uppdelade och specialiserade team. Alla kontor drivs av ett lokalt engagemang. Vi känner människorna på de platser där vi verkar. Det ger oss en unik möjlighet att alltid leverera juridiska tjänster som möter våra klienters behov.

Inom hela Amber Advokater finns ca 30 jurister som tillsammans har en gedigen kompetens och erfarenhet. Vi finns i Hässleholm, Jönköping, Karlskrona, Kristianstad, Nässjö, Skövde, Ulricehamn, Värnamo och Älmhult.

Ansökan
Vill du bli en av oss och få utvecklas tillsammans med skickliga advokater? Hör av dig till Anna von Knorring så berättar vi mer!

Välkommen med ditt cv och personliga brev senast den 4 december 2023 till Anna von Knorring, tel 036-30 59 92, anna.vonknorring@amberadvokater.se
Amber Advokater logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 dec. 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av södra Sveriges största fullservicebyråer. Anlita våra advokater när det gäller affärsjuridik, obeståndsrätt, familjerätt eller brottmål. Här kan du läsa mer om de juridiska områden du behöver hjälp med.
https://www.amberadvokater.se/