Hissmontörer

Hissmontörer

Vill du jobba i en framtidsbransch?

ALT Hiss är ett bolag med rötterna i djupaste Småland sedan 1994 där ägarna jobbar i bolaget vilket börjar bli unikt. Detta tillsammans med att vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram ger en unik närhet till våra kunder med långa och djupa samarbeten.

Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, mycket tack vare vårt transparanta sätt att förhålla oss till våra servicekunder. Med en omsättning i koncernen på 300 milj och 180 arbetskamrater har du en back up och trygghet få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!

Vi behöver utöka med hissmontörer till Jönköping för såväl montage av våra nyhissar som modernisering av befintliga i olika omfattning och fabrikat. Ett omväxlande och fritt jobb där vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du jobbar oftast i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen. Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem!

Varför jobba hos oss?

ALT Hiss producerar hissarna i Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp och bärramar vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.

Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!

Vem är du?

Vi vill att du har känsla för och helst erfarenhet av såväl el som mekanik och förstås serviceinriktad och kreativ då framför allt modernisering kräver lite extra tankearbete och då kan det vara i miljö med hyresgäster eller personal i fastigheten.

Du gillar flexibilitet och omväxling då dagarna sällan är lika varandra och körkort är förstås ett krav.

Vill du veta mer?

Då kan du läsa om oss på alt.se eller kontakta vår montagechef Magnus Lundstedt på 0472-390 718, eller platschef Lars Pettersson, 036-440 41 53. Du kan också med fördel mejla Magnus eller Lars på förnamn.efternamn@alt.se

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar och behöver dig snarast!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alt.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ALT Hiss är ett bolag med rötterna i djupaste Småland sedan 1994. Vi har egen produktion samt ett av Sveriges bredaste hissprogram och en unik närhet till våra kunder med långa och djupa samarbeten.

Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt och sköter det förebyggande underhållet på över 11000 enheter idag, mycket tack vare vårt transparanta sätt att förhålla oss till våra servicekunder. Med en omsättning i koncernen på 340 milj och 180 arbetskamrater har du en back up och trygghet få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!