Hoppa till innehåll
Alnarp Cleanwater Technology logotyp

Säljagent, Jönköping - Ulricehamn - Borås

Driven och resultatinriktad säljagent till snabbväxande Cleantechbolag!

Brinner du för försäljning och vill du bidraga till att miljöprodukter når marknaden och kunder snabbare? Är du utåtriktad, med säljvana och trivs med att presentera miljöteknikprodukter inför åhörare så kan du vara den vi söker.

Alnarp Cleanwater är cleantechbolaget som utvecklar och säljer kretsloppsbaserade bioreningsverk - en unik produkt helt baserat på biologiska och naturliga processer. Vår vision är att vara en betydande kraft för att avvärja ett stort miljöproblem; övergödning av hav, sjöar och vattendrag. Våra kunder är huvudsakligen privatpersoner. Bolaget med huvudkontor i Alnarp (mellan Lund och Malmö) och 8 anställda samt ett 20-tal säljagenter befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu en säljagent med regionansvar för kommunerna Jönköping, Ulricehamn och Borås.

Som säljagent arbetar du självständigt, provisionsbaserat och utifrån eget bolag men på uppdrag av Alnarp Cleanwater och under vårt namn, och bearbetar potentiella kunder inom din tilldelade säljregion. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och genomför och vårdar relationen till kunden genom nära kundkontakter. Rollen innebär ett ansvar och en frihet att själv planera dina arbetsdagar för att nå de försäljningsmål som är satta. Du tillhör Säljteam Väst och rapporterar till vår säljchef.

Kunderna som vi främst vänder oss till är fastighetsägare med sk enskilda avlopp dvs som inte är anslutna till det kommunala avloppssystemet. Dessa kunder finns oftast utanför tätort. Bedömningen är att det finns mer än tiotusen enskilda avlopp inom säljområdet och att det utfärdas mer än 500 miljötillstånd per år dvs en betydande marknadspotential.

För att lyckas i rollen som Säljare tror vi att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning.

Du är van vid självständig försäljning ute på "fältet" där du möter kunderna (fastighetsägarna).

Du är en resultatorienterad och driven person. Du gillar att arbeta med människor och har en förmåga att inge förtroende. Därtill har du en kommunikativ styrka och kan på ett enkelt sätt kommunicera lösningar.

B-körkort, har F-skattesedel alt "egenanställning" samt tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Relevant branscherfarenhet och uppbyggt kontaktnät är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För mer information kontakta Lars Hultman, VD lars.hultman@alnarpcleanwater.se, 070-5778794
Mer info
Kontaktperson
Lars Hultman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alnarp Cleanwater är cleantechbolaget som utvecklar och säljer kretsloppsbaserade bioreningsverk - en unik produkt helt baserat på biologiska och naturliga processer. Våra kunder är huvudsakligen privatpersoner. Bolaget med 8 anställda befinner sig på en tillväxtresa och söker nu ytterligare säljagenter som vill vara med och ta företaget till nästa nivå.

Liknande jobb