Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

PERSONLIGA ASSISTENTER TILL 5ÅRIG TJEJ I JÖNKÖPING SÖKES

Vi söker nu personal till en 5 årig tjej i Jönköping. Vi vill att du är noggrann, pålitlig och har hjärtat på rätta stället. Det är en merit om man har erfarenhet som personlig assistent eller inom vårdyrket men det är inte ett krav. Det viktiga är att du passar tillsammans med kund och kan hantera de arbetsuppgifter som ska utföras. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Vi ser gärna kvinnliga assistenter
Du som söker ska ha de egenskaperna.
  • Är en lugn och trygg person med ett eget driv.
  • Ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
  • Har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.
Arbetspass är förlagda dag /kväll /natt och helger. (vaken natt) Vi söker just nu timvikarie som kan arbetar både dag, kväll och natt vid behov. Vi söker även semestervikarier.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annons tiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Ellen_Shamoun
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare