Hoppa till innehåll

AllOffice Nordic AB i Jönköping söker nu en medarbetare till vår innesäljsavdelning.

AllOffice är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår.
Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontorsmaterial, städ & hygien, möbler, ergonomi, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering.


Vi är en av Sveriges ledande leverantörer med ett härligt team
på 300 medarbetare där vår kultur bygger på våra värderingar; prestigelösa, engagerade, affärsmässiga och kundnära.


AllOffice har Sveriges bästa kundrelationer med högst tillgänglighet i branschen och kundanpassade erbjudanden samt en effektiv nationell distribution. Som pålitlig partner för våra kunder söker vi ständigt nya lösningar för att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för en ökad hållbarhet.

Önskade kvalifikationer och personliga egenskaper
AllOffice söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och som gillar kontakten med människor. Vi sätter stort värde på socialt bemötande samt förmågan att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är positiv, framåt, har bra samarbetsförmåga, hög servicegrad, god kommunikationsförmåga och är genuint intresserad av försäljning samt att det är en självklarhet att sätta kunden i centrum. Arbetet innebär god planering och att vara noggrann och strukturerad.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare för AllOffice är du en ambassadör för hela företaget. Du arbetar i ett tight team där lagarbetet är grunden till våra framgångar. Du kommer kontakta befintliga och nya kunder via telefon/mail för att bygga relationer och driva försäljning, ansvara för att kontakta Storkunder och Offentliga kunder vid implementering av nya avtal. Du kommer också aktivt arbeta med företagens säljkampanjer, ansvara för din egna kundstock. I varje kundsamtal arbetar du aktivt med mer- och uppförsäljning. Du har också möjlighet att medverka till utveckling av arbetsmetoder gällande innesälj. Externa kontakter med leverantörer ingår också till viss del i ditt arbete. Vid behov kommer du även kunna gå in och stötta upp med annat inom företaget förekommande arbete.

Arbetstid
Din arbetstid är måndag till fredag 08.00-17.00
Kontoret är placerat på Järnvägsgatan 9 i Jönköping.

Övrigt
Kontaktperson är Jonas Malmgren, jonas.malmgren@alloffice.se
070-6051843

Sistan ansökningsdagen är 2023-11-15

Ansökningshandlingar med CV skickas via mail till ansokningar@alloffice.se

Märk din ansökan med "Innesälj Jönköping"

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
AllOffice Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec. 2023 (24 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Jonas Malmgren
Email
Telefon

Liknande Jobb

Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga
Jönköping stad
Försäljning
Företagslogga