Territory Sales Manager till Brady Corporation

Territory Sales Manager till Brady Corporation

Vill du arbeta på ett globalt bolag i en tjänst där du får arbeta med rådgivande försäljning av innovativa produkter för varierade och intressanta företag inom industrin? Är du målinriktad och har ett starkt personligt driv? Då har Brady Corporation tjänsten för dig!

Om tjänsten
Brady Corporation befinner sig i en fas där mycket intressant händer, för rätt person finns det möjlighet att vara med på en spännande resa där möjligheten att påverka är stor. För att ytterligare stärka Bradys närvaro på den svenska marknaden söker vi nu en Territory Sales Manager till Södra Sverige.

Tjänsten innebär att identifiera nya potentiella kunder samtidigt som du utvecklar affärerna hos dina nuvarande kunder. Genom självständigt markandsföringsarbete och med hjälp av lokala Brady-återförsäljare kommer du med lätthet uppnå dina försäljningsmål. Rollen innebär även att ge rådgivning och introducera nya innovativa produkter till återförsäljare. Du kommer få löpande utbildning för att kunna bli en expert inom området.

I denna tjänst blir du ansvarig för kunder i Södra Sverige. Du kommer till 60-70% av dina arbetsdagar besöka dina kunder och resterande administration sker med lätthet från hemmakontoret. Du är en del av det nordiska teamet och du kommer ha nära samarbete med dina kollegor runt om i landet. Uppföljning sker till huvudkontoret i Stockholm till Nordic Sales Manager. Resor utanför Sverige kan förekomma i samband med utbildningar och interna möten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Skapa långsiktiga mål och samarbeten med kunder genom regelbunden kontakt och uppföljning.
  • Presentera och utbilda kunder i ett brett utbud av innovativa Brady produkter.
  • Ge en fantastisk kundupplevelse och helhetsupplevelse med stöd från teknisk support, kundservice och intern försäljningsavdelning.
  • Identifiera nya samarbeten och bygga interna relationer inom organisationen.
  • Självständigt planera dina försäljningsaktiviteter i affärssystemet Salesforce.
  • Rapportera och prognostisera dina affärsaktiviteter på vecko-och månadsbasis.


Om dig

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av att jobba med försäljning inom Business to Business (B2B). Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning inom tillverkning eller processindustrin. Du har avslutade gymnasiestudier och därtill talar och skriver du obehindrat på såväl svenska som engelska. För att du ska kunna resa till dina kunder erbjuder Brady Corporation en företagsbil och därmed behöver du inneha ett B-körkort.

För att lyckas i rollen som Territory Sales Manger har du ett starkt personligt driv och strävar alltid mot att nå dina högt uppsatta mål. Du är affärsmässig ut i fingerspetsarna och har en god förmåga att skapa nya och långsiktiga relationer. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och kan snabbt sätta dig in i nya produkter och tillvägagångssätt. Därtill har du lätt för att arbeta självständigt och driver ditt eget arbete framåt.

Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är en god förhandlare. Du har en stark uthållighet och lägger även energi på affärerna som du ser kan utvecklas över sikt. Du har en god teknisk förståelse och har viljan att lära dig nya innovativa produkter för att presentera och demonstrera dessa för kunder.

Om Brady Corporation
Brady Corporation är en internationell tillverkare av kompletta märkningslösningar som identifierar och skyddar lokaler, produkter och människor. Våra produkter är högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsprodukter, skrivarsystem och etikettprogramvaror. Sedan starten 1914 har företaget haft mer än 500.000 kunder inom elektronik, telekom, tillverkning, el, bygg, utbildning, medicinsk och en rad andra branscher. Alla produkter erbjuds via distribution. Brady Norden är ansvarig för försäljning inom Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum och består idag av ett team på 18 personer som är anslutna till kontor i Danmark, Sverige och Norge.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Brady Corporation med Adecco. Rekryteringsprocessen i sin helhet består av inledande personlighets- och problemlösningstester och sedan intervjuer med Adecco och Brady Corporation. Vi kallar till dessa intervjuer löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Cecilia Danlarén på Cecilia.Danlaren@adecco.se alternativt via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se. #LI-Remote

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Territory Sales Manager, Säljare, Account Manager, Södra Sverige, Brady Corporation, Adecco, Remote, Remote work, Hemarbeta, Resande säljare, Ettikett, Industri

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!