Redovisningsekonom till solcellsföretag i centrala Jönköping

Redovisningsekonom till solcellsföretag i centrala Jönköping

Har du mycket goda kompetenser inom redovisning? Vi söker just nu en driven redovisningsekonom redo för att anta utmaningen inom en spännande och växande bransch!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom är din huvuduppgift att ansvara för bokföringen, ansvara för korrekta månads- och årsbokslut samt säkerställa kvaliteten i de finansiella rapporteringarna. Du ansvarar för att säkerställa processer och rutiner med löpande uppföljning. Tjänsten ska tillsättas omgående och arbetstiderna är förlagda kl 08:00-17:00 med säte i centrala Jönköping. Möjlighet att arbeta hybrid är möjligt och diskuteras med kund.

Om dig
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom redovisning. Du är van vid att arbeta med frihet under ansvar, fördela arbete och har en naturlig fallenhet för att hjälpa kunder såväl som kollegor. I rollen är det viktigt att du har mycket god och tydlig kommunikativ förmåga varpå du obehindrat behärskar svenska språket i både tal och skrift. Vidare är du som person prestigelös med hög integritet.

Viktigt för tjänsten:
- Mycket god kompetens inom redovisning
- Erfarenhet av självständigt arbete i månad- och årsbokslut samt efterföljande rapportering till bland annat SCB och Skatteverket
- God kommunikativ förmåga i det svenska språket, både i tal som skrift

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
- Erfarenhet inom solcellsbranschen

Vårt mål är att hitta rätt person på rätt plats varpå att vi kommer automatiskt skicka ut ett logik- och en personlighetstest i inledande fas av rekryteringsprocessen.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Vi använder ett logik- och personlighetstest för att komplettera helheten i vår rekryteringsprocess. Detta är tester som vi skickar till alla ansökande kandidater och vi rekommenderar att du gör testerna i lugn & ro.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se eller 0736 84 73 10
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 mars!

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.