Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kundtjänstmedarbetare sökes för kunds räkning!

Publiceringsdatum
19 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom kundtjänstarbete och vill nu ta dig an nya spännande uppdrag? Då söker vi dig till framtida uppdrag inom kundtjänst!

Om tjänsten
Detta är en proaktiv annons i syfte att hitta lämpliga kandidater till framtida uppdrag inom kundtjänst runtom i Jönköpings län. Som kundtjänstmedarbetare hos någon av våra kunder kan arbetsuppgifterna variera allt ifrån att hantera inkommande samtal, boka möten, inköp och ekonomisk uppföljning - helt enkelt beroende på vad kunden i fråga eftersöker till den specifika tjänsten.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Att stötta chefer och/eller hela avdelningar i deras dagliga arbete
- Hantera kalendrar och hantera möten
- Inköp
- Ringa upp och boka möten
- Ekonomisk uppföljning
- Hantera allmän administration
- Koordinera arbetsuppgifter mellan avdelningar

Om dig
Du som söker har gärna tidigare erfarenhet av kundtjänstmedarbetare med ett bra öga för systemhantering. Som person bör du gilla att ge service, vara noggrann i ditt arbete och ha lätt för att lära dig olika system. Vidare ser vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga och har lätt för att jobba i team liksom självständigt. Det är också positivt om du har förmågan att vara kreativ i att finna lösningar och se nya möjligheter.

Viktigt för tjänsten:
- Tidigare erfarenhet kring kundservice, kundtjänst, administration eller säljroll
- Självgående såväl som att arbeta i team
- Hög prioriteringsförmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Observera att urval och intervjuer sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. OBS att detta är en annons i proaktivt syfte och vi kommer höra av oss när ett jobb blir aktuellt för just din angivna profil.

Hur länge behöver jag vänta på svar?

I våra traditionella annonser, som är tydligt kopplade till en specifik tjänst, garanterar vi svar. Den här ansökan är annorlunda. Den riktar sig inte mot ett förutbestämt uppdrag och ligger kvar länge på vår hemsida. Det finns med andra ord inget slutdatum för annonsen och vi kan inte garantera en snabb återkoppling.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Fredrik Englund: fredrik.englund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen att skicka in din ansökan senast 31 oktober!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Administration
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga