Husqvarna AB söker underhållsmekaniker till kommande uppdrag

Husqvarna AB söker underhållsmekaniker till kommande uppdrag

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som underhållsmekaniker och vill arbeta på Husqvarna? Är du driven, kreativ, en problemlösare och kan jobba 4-skift? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som underhållsmekaniker på Husqvarna AB kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av service, underhåll, reparation och felsökning på utrustningarna. Du kommer att vara en del i underhållsteamet, som tillsammans planerar och arbetar förebyggande för att undvika akuta arbeten samt att bedriva förändringsarbete. Du utföra även installationer av ny produktionsutrustning i maskinparken.

I din roll som underhållsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Underhålla och serva de olika maskinerna i maskinparken.
  • Ansvara för att upprätthålla, driva samt utföra förebyggande och avhjälpande underhåll/service av maskinpark.
  • Förstå och tolka underhållsdokument.
  • Utbilda maskinoperatörer vid lättare underhåll
  • Felsökning och mekanisk reparation av automatiserade maskiner
  • Medverka i arbetet med ständiga förbättringar
Om dig
Vi söker dig som har kunskaper inom el, mekanik och automation och som har ett stort tekniskt intresse. Du har troligen några års arbetslivserfarenhet från en tillverkande industri. Noggrannhet är något du sätter högt i prioritering och du släpper inte ifrån dig något som inte håller högsta kvalitet. Din kvalitetsmedvetenhet och ditt genuina intresse för produktionsflöden gör att du ser utmaningar i att ständigt arbeta med förbättringar för att föra produktionen framåt.
Vidare ser vi att du har en naturlig nyfikenhet och fallenhet för mekanik samt att du snabbt vill bli självgående. Som person är du en prestigelös lagspelare med en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi söker dig som är en problemlösare som inte räds för att kliva fram när situationen kräver.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av reparation och underhåll inom el, mekanik,pneumatik och hydralik.
  • Teknisk lagd och inte rädd för att kavla upp ärmarna
  • Du gillar att lösa problem och arbeta under högt tryck
  • Utbildning inom automation, programmering, som lägst gymnasium eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med stora möjligheter att bli tillsvidareanställd. Arbetstider är på 4-skift.

Om ansökan
Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: Kristin Holm via mail kristin.holm@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Region
Jönköping i Jönköpings län
Kontaktpersoner
Kristin Holm

Husqvarna, Huskvarna, mekaniker, tekniker, underhåll, reparatör, elektriker, automation, mekanik,
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.