Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Butiksmedarbetare Mal Proff Jönköping

Ansök nu

Butiksmedarbetare till Mal Proff Jönköping

Mal Proff vänder sig enbart mot B2B och är idag den ledende proffkjeden i Norge innen maling, gulv og alt tilbehør til overflatebehandling.
Nu satsar Mal Proff på att göra samma resa i Sverige och söker nu en serviceinriktad, kunnig och social butiksmedarbetare till vår nya butik i Jönköping.

Vi erbjuder goda arbetsvillkor samt arbetstider som är anpassade utifrån proffsen, dvs butiken är öppen vardagar 06.30-16.00.

Mal Proff värdesätter engagerade medarbetare som skapar en trevlig och professionell säljupplevelse. Vi ser vår nya medarbetare som en ordningsam person med en vilja att lyckas tillsammans med bra kollegor. Du kommer att ha en varierande och utvecklande roll där du arbetar med försäljning och rådgivning av våra produkter i butiken. Du kommer även att arbeta med kassatjänst, varumottagning, bryta färger, hantera returer och reklamationer.

Om dig

Vi söker dig som brinner för den goda kundupplevelsen och som motiveras av försäljning och resultat. Du har erfarenhet av kundhantering B2B och kommer från branschen med liknande produktsegment. Du är en engagerad, glad och positiv person som sätter kunden i centrum och har ett starkt fokus på goda råd och försäljning.
Vi lägger även stor vikt vid följande kvalifikationer och egenskaper:
* Serviceinriktad, social, strukturerad och effektiv.
* God ekonomisk förståelse.

Vi erbjuder

* Möjligheten att arbeta i en väletablerad och framgångsrik nordisk koncern med marknadsledande produkter.
* Utbildning inom vårt produktsegment och interna system.
* En arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor.
* Ett spännande jobb i en professionell kedja med starkt fokus på service och kvalitet.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Mal Proff med Adecco. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Anette Bergman på telefonnummer 0702-969691.

Urval kommer att ske löpande med hänsyn till semestertider.
Välkommen med din ansökan!

Om Mal Proff

Mal Proff är den ledande handelsaktören i Norge, riktad till den professionella målaren. Med knappt 80 försäljningsställen och branschens bredaste sortiment har Mal Proff en årlig omsättning om 1 miljard norska kronor och över 100 anställda över hela landet. Vi är marknadsledande inom färger med tillbehör och är en del av Malorama som säljer för ca. 2,3 miljarder norska kronor. Förutom Mal Proff tillhör kedjorna Fargerike och Kulør, samt grossisten Farveringen . Malorama AS är ett helägt dotterbolag till Mestergruppen AS. I Sverige ingår Bolist och XL Bygg i Mestergruppens koncern. www.malproff.se


Sökord: färghandeln,butiksmedarbetare, innesäljare, bygghandeln, måleri, målarproffsen

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare