Lackerare till addema AB

Lackerare till addema AB

addema är en leverantör av detaljer producerade genom additiv tillverkning (3D-Printing).

Produktionen sker i lokaler där kvalité, utveckling och kundfokus genomsyrar verksamheten. vi hjälper våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa prototyper och produktionsdetaljer i lågvolymsegmentet.

addemas målsättning är att lyfta additiv tillverkning till en ny nivå. Med hjälp av den senaste tekniken och hög servicegrad för kunden tror vi att detta är möjligt. Vi är verksamma inom en rad olika segment varav industri, automotive, telecom, elektronik samt sjukvård är några.


Vill du komma till en familjär arbetsplats med högt i tak, där du får en varierande roll i en teknisk miljö? Då ska du läsa vidare i annonsen!

Dina arbetsuppgifter

En dag i denna roll hos addema kommer vara väldigt varierande, dagarna kommer bland annat innehålla:
  • Putsning av detaljer
  • Lackering
  • Hantera våra 3D printers
  • Efterbearbetning av detaljer.
Vem letar vi efter?

Vi söker dig med erfarenhet av våtlackering. Vidare klarar du av att hantera flera arbetsuppgifter under arbetsdagen. Du beskriver dig som stresstålig, och du är en person med ordningssinne, där var sak har sin plats.

För att trivas i rollen trivs du med tekniska utmaningar och har ett genuint intresse för teknik. Arbetsdagen kommer till en del innehålla problemlösning och detta är något du drivs av. Du tar egna initiativ och är bekväm med att ta eget ansvar. Du trivs också med att arbeta självständigt likväl i grupp.

Vidare är du en praktiskt lagd person med god datavara. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, engelskakunskaper är meriterande.

addema har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjlighet till professionell utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Addema med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker via OnePartnerGroup. För frågor och liknande ta kontakt med Pelle Fredriksson, 070 - 868 81 52, pelle.fredriksson@onepartnergroup.se

Sista ansökningsdag är den 19 augusti, urval kommer att börja under vecka 32.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se