Weber söker dig som vill ta första klivet ut i arbetslivet!

Weber söker dig som vill ta första klivet ut i arbetslivet!

Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärken.
Arbetsuppgifter

Du kommer att åka ut till olika butiker i Sverige beroende på var du bor och montera och exponera Webers grillar och tillbehör.

  • Ditt arbete inleds med en utbildningsdag tillsammans med Weber
  • Montera olika grillmodeller
  • Exponering och skyltning av Webers sortiment
  • Utforma och bygga i butik
  • Placera tillbehör utifrån planogram
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har ett genuint öga och känsla för vad som är estetiskt tilltalande
  • Intresse av montering och gärna grillar

Som person är du:

  • Kreativ
  • Intiativtagande
  • God detaljförmåga

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt intresse och motivation för tjänsten. Utbildningsdagen kommer bestå av en introduktion och en trevlig lunch.

Övrig information

Start: Februari

Omfattning:1,5 månad

Placering: Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkrav
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se