Sommarvikariat inom varuflödeshantering på Dagab!

Sommarvikariat inom varuflödeshantering på Dagab!

Nu söker vi dig som är på jakt efter ett spännande sommarvikariat hos en av Jönköpings största logistikaktörer! Detta är rollen för dig som vill fylla på meriterande erfarenhet inom logistik inför framtiden. Här söker vi dig som har ett kvalitetsmedvetet synsätt och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Vänta inte med att skicka in din ansökan, urvalet sker löpande!
Arbetsuppgifter

Du kommer här arbeta i en Backoffice tjänst som varuflödesplanerare mot utflöde. I rollen kommer du arbeta med orderkontroll samt bevaka odervolymer och kampanjer.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har en pågående utbildning inom logistik eller liknande, med minst två år kvar av dina studier
  • Har möjlighet att inleda uppdraget på deltid i maj och därefter arbeta heltid under sommaren
  • Har en god datorvana då datorn är ditt främsta arbetsverktyg
  • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver detta
Vi söker dig som är
  • Kvalitetsmedveten
  • Självutvecklande
  • Samarbetsinriktad
Övrig information
  • Start: Maj
  • Omfattning: Deltid i maj, heltid under v.24-32
  • Placering: Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se