Nätverkstekniker till globalt bolag i Jönköping!

Nätverkstekniker till globalt bolag i Jönköping!

Vill du ingå i ett team med andra passionerade nätverkstekniker och arbeta med datakomtjänster? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig! Som nätverkstekniker på detta globala bolag kommer du att möta många spännande utmaningar och trevliga kollegor. Läs mer nedan och ansök redan idag!
Arbetsuppgifter

Du kommer i din roll som nätverkstekniker arbeta med teknik i framkant via vår kunds datakomtjänster, exempelvis Datanet (MPLS VPN), ProLane, samt Cloud VPN. Alla är byggda på välkända produkter som Cisco, HP, Meraki, Aruba och säkerhetstjänsten DDOS Protection med flera. Du kommer att arbeta tätt med andra tekniska avdelningar och få hantera varierande tjänster med mycket säkerhets-, leverans- och driftsfrågor.
Kvalifikationer
  • Har en kandidatexamen inom Nätverk (Data) eller likvärdig arbetslivserfarenhet i 5 år
  • Har certifiering i CCNA
  • Har obehindrade kunskaper i tal och skrift på svenska samt engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
Som person är du:
  • Analytisk/Lösningsorienterad
  • Prestigelös (man vill lära sig hela tiden)
  • Kommunikativ
Övrig information
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. För denna rekrytering inkluders tester inom MAP och Matrigma i urvalsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2023 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se