Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Mjukvaruutvecklare inom C# .Net till Husqvarna Group

Ansök nu

Nu söker vi dig med ett stort intresse för programmering, som vill ta dig an en roll som C# utvecklare hos Husqvarna Group. Detta är rollen för dig som vill vara delaktig i en resa mot webbifiering samt vill arbeta i ett bolag med högt tempo, god sammanhållning och där varje arbetsdag är rolig och utmanande!Kvalifikationer
  • Har en färdig utbildning inom data eller ett för tjänsten relevant område
  • Har minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete i C# och .NET
  • Har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, då det dagliga arbetet kräver det
  • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll där du fått använda webbteknologier som HTML, CSS, Blazor, ASP.NET Core.

Om du har kunskap eller erfarenhet av att använda MAUI anses detta meriterande då man har börjat titta på MAUI för mobil och plattformsoberoende utveckling.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösande
  • Kvalitetsmedveten
  • Självutvecklande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 nov. 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare