Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Etteplan söker nu Embedded-utvecklare, är det du?

Publiceringsdatum
01 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Lockas du av innovativ produkt- och mjukvaruutveckling och är redo att ta nästa kliv i karriären? Vill du dessutom vara en del av ett företag med ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika företag och branscher? Då har du nu chansen att bli Etteplans nya embedded-utvecklare i Jönköping eller Göteborg! I rollen kommer du att få tillhöra ett kompetent och engagerat team i ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling. Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter och spännande uppdrag samt även ett generöst paket av förmåner. Skicka in din ansökan idag - vi jobbar med löpande urval!Om tjänsten

Etteplan är ett konsultbolag som är experter på teknisk design, mjukvara, inbyggda system och avancerad teknisk dokumentation. Bolagets innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter och med drygt 60 kontor utspritt i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder Etteplan en global affärsmiljö. Den tekniska bredden som Etteplan består av skapar en perfekt miljö för dig som ingenjör som vill utöka dina kunskaper inom ditt tekniska område.

Välkommen till en roll där varje linje kod har potentialen att göra en betydande påverkan och där du har möjligheten att bidra till en säkrare framtid inom olika branscher. Som embedded-utvecklare kommer du att få arbeta med kunder i många olika branscher, såsom automotive, medtech, industri och försvar. Din arbetsplats kan variera beroende på uppdrag, där du antingen sitter inhouse hos Etteplan eller ute hos din kund. I rollen kommer du att ha interna och externa kontaktytor där du kommer att jobba tillsammans med kundens utvecklingsteam samtidigt som du har interna samarbeten.

Etteplan arbetar aktivt med att säkerställa en god medarbetarnöjdhet, med ett stort fokus på personlig och professionell tillväxt. Bli en del av deras framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. Tillsammans skapar vi en spännande framtid!

Du erbjuds:

 • Att bli en del av ett expansivt företag med familjekänsla där du får chans att påverka ditt arbete.
 • En arbetsgivare med kompetenta och engagerade medarbetare där du får möjlighet att utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen.
 • Möjligheten att arbeta med spännande företag i flera olika branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör inom ditt specialistområde.
 • En tjänst på ett tryggt bolag med stort fokus på kompetensutveckling och där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • Ett team med god sammanhållning där de gillar att umgås med varandra, vilket kan innebära allt ifrån att testa varandras hobbys till att äta middag tillsammans.
 • Trygga anställningsvillkor och generösa förmåner, exempelvis personalbil, utfyllnad av föräldralön och distansarbete.


Arbetsuppgifter
 • Programmering: Skapa kod för att styra hårdvaran i inbyggda system.
 • Hårdvarudesign: Utveckla eller integrera komponenter som processorer och sensorer.
 • Felsökning och testning: Identifiera och lösa problem i systemet genom tester.
 • Strömoptimering: Minska strömförbrukning, särskilt för batteridrivna enheter.
 • Integration och kommunikation: Koppla samman systemet med andra enheter eller nätverk.


Kvalifikationer
 • Har något års erfarenhet som embedded-utvecklare med kunskaper i C och C++.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då du kommer att ha kundkontakt på svenska.
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då engelsktalande kunder förekommer.

Det är meriterande om du :

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT.
 • Är nyfiken och har en vilja att själv utvecklas och fortsätta din fördjupning inom Python, Git och Jira.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 april 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se