Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Etteplan i Jönköping söker nu en Embedded-utvecklare, är det du?

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Lockas du av innovativ produkt- och mjukvaruutveckling? Tycker du om att jobba i team och är redo att ta nästa kliv i karriären? Då är det dig vi söker! Här erbjuds du en varierande roll med kunder i flera branscher. Du kommer även få möjlighet till att utvecklas i din yrkesroll, här kan du prova på nya tekniker eller nya roller som du är intresserad av. Nu letar vi efter en embedded-utvecklare till Etteplan i Jönköping. Skicka in din ansökan idag - vi jobbar med löpande urval!Om tjänsten

Etteplan är ett konsultbolag som specialiserat sig på mjukvara och inbyggda lösningar, tekniska lösningar och tekniska dokumentationslösningar som arbetar för positiv förändring. Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter. Den tekniska bredden gör Etteplan unikt och det skapar en perfekt miljö för dig som vill utöka kunskapen inom det tekniska området.

Välkommen till en roll där varje linje kod har potentialen att göra en betydande påverkan, och du har möjligheten att bidra till en säkrare framtid inom olika branscher. Du kommer att arbeta med kunder i många olika branscher, såsom automotive, medtech, industri och försvar. Din arbetsplats kan variera beroende på uppdrag, där du antingen sitter inhouse hos Etteplan eller ute hos din kund. I rollen som embedded-utvecklare kommer du ha interna och externa kontaktytor där du kommer att jobba tillsammans med kundens utvecklingsteam samtidigt som du har interna samarbeten.

Hos Etteplan får du möjlighet att arbeta med spännande projekt, samarbeta med experter inom olika teknikområden och utveckla innovativa lösningar som kommer att påverka samhället. Etteplan arbetar aktivt med att säkerställa en god medarbetarnöjdhet, med ett stort fokus på personlig och professionell tillväxt. Bli en del av deras framgångsrika team där dina idéer blir verklighet och ditt arbete gör en verklig skillnad. Tillsammans skapar vi en spännande framtid!

Du erbjuds:

En varm och öppen miljö där du är en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam

Ett team som gärna umgås, vad sägs om spelkvällar, biljard eller kanske en trevlig middag?

Ett bolag med stort fokus på kompetensutveckling, där du får möjlighet att utvecklas i den riktning du vill

Möjligheten att arbeta med spännande och utvecklande kunder i många branscher, bland annat inom automotive, medtech, försvar och industri

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du har men i rollen som embedded-utvecklare kommer inkludera:

 • Programmering: Skapa kod för att styra hårdvaran i inbyggda system.
 • Hårdvarudesign: Utveckla eller integrera komponenter som processorer och sensorer.
 • Felsökning och testning: Identifiera och lösa problem i systemet genom tester.
 • Strömoptimering: Minska strömförbrukning, särskilt för batteridrivna enheter.
 • Integration och kommunikation: Koppla samman systemet med andra enheter eller nätverk.


Kvalifikationer
 • Har något års erfarenhet som embedded-utvecklare med kunskaper i C och C++
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då du kommer att ha kundkontakt på svenska
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då engelsktalande kunder förekommer

Det är meriterande om du :

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Är nyfiken och har en vilja att själv utvecklas och fortsätta din fördjupning inom Python, Git och Jira

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Solna
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Jönköping stad
Data & IT
Företagslogga
Jönköping stad
Data & IT
Företagslogga