Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Entreprenadingenjör till Sandahls i Jönköping!

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven entreprenadingenjör med god administrativ förmåga och passion för kundrelationer? Sandahls söker nu en kollega som trivs i rollen som administrativt stöd samtidigt som du är redo att möta och stötta deras kunder. Som administrativ entreprenadingenjör kommer du spela en central roll i att hålla deras projekt effektiva och samtidigt skapa långvariga kundrelationer.Om tjänsten

Academic Work söker nu för Sandahls räkning en entreprenadingenjör till deras kontor i Jönköping!
I rollen som entreprenadingenjör kommer du att vara spindeln i nätet för samordning av plastchefernas administrativa uppgifter. Du kommer att vara den som säkerställer att processerna flyter smidigt, rapporterar korrekt och dokumenterar på ett noggrant sätt. Ditt dagliga arbete kommer att involvera kalkylarbete, uppföljning av pågående projekt samt att räkna på och analysera nya jobb.

Din stöttande roll sträcker sig över olika områden, där du bistår med den administrativa sidan av projekten. Genom att rapportera och dokumentera säkerställer du att Sandahls projekt håller sig inom de uppsatta riktlinjerna och att alla detaljer är tydligt dokumenterade. Du kommer också att vara delaktig i att stötta plastcheferna med att läsa och tyda kundkrav samt kontrakt, vilket kräver noggrannhet och teknisk förståelse. Eftersom arbetet till stor del inkluderar kalkylarbete, kommer du vara den som säkerställer att de ekonomiska aspekterna av projekten är väl genomarbetade och att projekten håller sig inom budget.

Rollen inkluderar även att du kommer vara ute på olika projekt och möta Sandahls kunder fysiskt.
Genom att vara närvarande på plats ger det dig en större förståelse för kundernas behov och önskemål, och du blir en viktig länk för att säkerställa att de administrativa aspekterna integreras i deras projekt.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Kalkylarbete av nya och pågående projekt
 • Dokumentation av pågående och nya projekt
 • Samordning av platschefernas administrativa uppgifter
 • Läsa kundkrav och kontrakt inför nya projekt
 • Jobba nära kunder och vara stöttande i nya projekt eller affärsmöjligheter
 • Åka ut på olika projekt och kundbesök


Kvalifikationer
 • Har en högskole- eller universitetsexamen inom bygg eller samhällsplanering
 • Har minst 2-3 års erfarenhet från bygg- eller asfaltbranschen
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal som i skrift då det krävs i det dagliga arbetet med kunder och kollegor
 • Har tidigare erfarenhet av kalkylering, prognoser eller avstämningar
 • Har goda kunskaper i MS Office 365
 • Har B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se