Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elektronikingenjör till Husqvarna Group!

Ansök nu

Är du intresserad av att arbeta med elektronik och fascineras av dess betydelse för utveckling av framtidens produkter? Då har du hittat rätt! Vi söker nämligen just nu en elektronikingenjör till Husqvarna Group och är på jakt efter dig med intresse för att arbeta dynamiskt och problemlösande i en lärorik och utvecklande roll!Om tjänsten

Välkommen till Husqvarnas avdelning Residentials, här kommer du få arbeta med design och utveckling av elektroniken i Husqvarnas Automowers, från idé till produktion. I rollen som elektronikingenjör ges du möjlighet att arbete med en mycket spännande produkt - som innehåller hela skalan av vad en elektronikingenjör arbetar med, alltifrån motorstyrning till radiosystem.
Du kommer tillhöra en avdelning om ca 20 personer som tillsammans arbetar hårdvarunära i flera nya spännande produktutvecklingsprojekt. Du kommer i rollen både arbeta med komponentfrågor som berör elektroniken i produkten samt hantera kommunikationen mellan mekaniska och elektroniska element. I rollen kommer du att ges möjlighet att arbeta med den senaste teknologin och samtidigt kunna fylla på med ny kunskap och ta lärdomar från kompetenta kollegor i ditt team.

Du erbjuds
  • En tekniktung arbetsgivare med toppmodern teknik och facilitet
  • Samarbete, lärdomar och mentorskap av duktiga kollegor i teamet
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Kvalifikationer
  • Har kunskap inom elektronik, antingen från en eftergymnasial ingenjörsutbildning eller genom arbetslivserfarenhet
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då det dagliga arbetet kräver detta

Det är meriterande om du har

  • Kunskap i motorstyrning eller radiosystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Kvalitetsmedveten
  • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare