AI-Utvecklare till Norditech!

AI-Utvecklare till Norditech!

Har du drömmar om att få vara med i uppbyggnaden av ett framgångsrikt startup bolag inom Artificiell Intelligens och maskininlärning? Vi söker dig, junior eller senior, som är en vass programmerare och vill arbeta innovativt med den allra senaste tekniken. Här får du tillhöra ett engagerat och målinriktat team som har prisats för sina affärsidéer och har ett av stans skönaste kontor!
Arbetsuppgifter

Här kommer du vara delaktig i hela utvecklingskedjan, från idé och utvecklingsarbete till möten med kunder. Programmeringen sker i Python TensorFlow och du kommer arbeta främst tillsammans med två ytterligare kollegor som också inriktar sig mot deras LabelDetector.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Har god kunskap i Maskininlärning och Python TensorFlow
  • Har goda kunskaper i svenska då arbetet sker på detta språk
  • Har ett stort intresse för teknik och Artificiell Intelligens

För denna rekryteringsprocess kommer vi genomföra tester inom Maskininlärning och Python.

Vi söker dig som är
  • Problemlösande
  • Resultatinriktad
  • Samarbetsvillig

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
  • Placering: Jönköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se