ABUS Nordic söker en resultat- och branschorienterad säljare för mekaniska och elektroniska säkerhetsprodukter med störst fokus på cylindrar för marknadsområde Västra Götaland, Småland, Halland, Bohuslän och Skåne.

Om tjänsten

Som säljare hos oss ansvarar du tillsammans med dina kollegor att driva försäljningen inom ditt distrikt mot uppsatta mål, skapa goda relationer med nya och befintliga kunder.
Du kommer främst arbeta mot låssmeder och bygghandeln. Tjänsten innefattar även att utbilda och licensera auktoriserade låssmeder med ABUS-produkter likaså presentera nyheter och uppdatera butikssortiment.
Du ingår i ett team där organisationen samarbetar över de skandinaviska gränserna. Du rapporterar till försäljningschef.
Du kommer att få kollegor i Danmark, Finland, Sverige, Norge och Tyskland.

Om dig

Vi söker dig med stort intresse för försäljning samt några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har erfarenhet från låsbranschen och har god produktkunskap av cylindrar, låssystem och övriga säkerhetslösningar som låssmeder/byggvaruhandeln arbetar med. Du hanterar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.
Som person är du handlingskraftig med stor drivkraft och högt engagemang. Du är lösningsorienterad och du trivs i en utvecklingsorienterad och variationsrik miljö. Vidare har du god social kompetens, är strukturerad och framför allt, vill du göra lönsamma affärer.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Svärd
Telefon 0705389988
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.abus.com
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABUS är ett tyskt familjeföretag som grundades av August Bremicker Und Söhne och ägs och drivs fortfarande av familjen Bremicker.

Vi är ett av världens ledande företag som utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer säkerhetsprodukter och vi finns representerade på alla kontinenter med egna bolag.

Inom ABUS finns det tre affärsområden

Mobil säkerhet, som är produkter för Cyklar, MC, Skoter, Marin mm.

Fastighetsskydd, som är produkter för hem och fritid bl.a Hänglås, Cylindrar, Larm och Kameraövervakning.

Industrisäkerhet, som är produkter avsedda för att motverka arbetsplatsolyckor samt skapa och förenkla processbrytningar på exempelvis industrier.

I koncernen är vi ca 4500 anställda. ABUS Nordic med huvudkontor i Horsens, Danmark har ca 90 anställda, varav 7 medarbetare med kontor i Jönköping, Sverige. Läs gärna mer om oss på www.abus.com

Vill du bli en del av vår familjära organisation?

För dig som vill lite mer – och hellre se möjligheter än hinder – erbjuder vi en spännande och positiv arbetsmiljö där din insats verkligen gör avtryck och uppskattas!