Platschef till Matsco

Platschef till Matsco


Vill du vara med och sätta din egen prägel på ett företag som håller på att växa? Vi söker nu en platschef till Matsco som kommer ansvara över enheten och bli en nyckelperson i organisationen. Du kommer ha möjlighet att påverka, driva förändringar och förbättringar. Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen.

Nu går satsningen vidare i Jönköping där vi nyligen har förvärvat Matsco som blir en del Debe Flow Group, där du också kommer att ha din anställning. Vi befinner oss i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden och söker därför en platschef till vårt dotterbolag Matsco som specialiserat sig på bevattningslösningar till golfbanor, kyrkogårdar, parker och fotbollsplaner. Matsco servar anläggningar, säljer reservdelar och genomför nyinstallation av hela anläggningar. Företaget är beläget i Jönköping där vi finns i nya praktiska lokaler.


Vad erbjuder rollen?
Som platschef har du en viktig roll i att leda och utveckla vår verksamhet för att bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckla affärsområdet bevattning. Du har ett helhetsansvar för driften såsom; försäljning, personal, ekonomi, produktion, kvalitet, miljö samt säkerhet. Det innebär att du har ett strategiskt ansvar för att uppnå de mål och resultat som sätts upp för enheten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter innebär även;
- Driva egen försäljning och visa vägen för organisationen
- Aktivt identifiera, kartlägga och lägga strategier för att utveckla våra befintliga affärer och öka vår kundbas
- Implementera riktlinjer och processer som är förenliga med företagets strategier
- Säkerställa att driften sker på ett effektivt och tillfredsställande sätt
- Kontinuerligt förbättringsarbete och bidra till processförbättringar, såsom implementera affärssystem och digitala verktyg

Placeringsort är Jönköping där du utgår från Matscos nya lokaler i Haga industriområde.


Vem är du?
Som platschef inom vår växande organisation är du en strukturerad och beslutsam person med erfarenhet av komplex försäljning och personalledning. Du har en passion för att driva förändring- och förbättringsarbete - här är möjligheterna flera och du känner precis som oss utmaningen i högt satta mål. Resan har bara börjat!

Vidare har du en god vana av att arbeta i affärssystem och har du dessutom varit delaktig i att implementera ett nytt hos en organisation är detta starkt meriterande. Du har tidigare ansvarat för att uppnå både ekonomiska och försäljningsmässiga resultat och besitter goda kunskaper gällande avtal. I övrigt har du goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet och du kommunicerar flytande i både engelska och svenska.

För att passa in hos oss har du en stark entreprenörsanda och ledarskapsförmåga som möjliggör att du kan leda ditt team till framgång. Du är resultatorienterad och har ett stort engagemang för organisationen. Detaljer är viktiga för dig, men du kan även hantera en mängd olika uppgifter utan att tappa fokus på våra gemensamma mål.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 5 april 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se

Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.