Vi söker Fältmekaniker i Jönköping m omnejd

Vi söker Fältmekaniker i Jönköping m omnejd

Om tjänsten

Som fältmekaniker arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Jönköping med omnejd. Du kommer att rapportera till vår Fältserviceledare som är placerad på vår verkstad i Linnarhult, Göteborg.

Vi erbjuder:

  • Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.

  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken - Caterpillar.

  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.

Din bakgrund:

  • Erfarenhet av service och underhåll av liknande produktprogram

  • Erfarenhet av att arbeta som mekaniker

  • Kunskap om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion

  • God datorvana

  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Din profil:

Vi ser gärna att du genomgått tekniskt gymnasium eller motsvarande. B-körkort är ett krav. För att lyckas som fältmekaniker hos oss är du serviceinriktad, flexibel samtidigt som du är noggrann och genomför ditt arbete med stort engagemang och en positiv inställning. Låter detta som något för dig?

Placering: Jönköping med omnejd

Frågor? Ring Platschef Andreas Eriksson på tel 0725-239500
Intresserad? Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.zeppelin-cat.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.