Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Vi söker just nu en ekonomiassistent för att koordinera och stötta i det löpande ekonomiarbetet. Du kommer vara anställd i YLAB Larssons bygg AB och ha en placering på vårt huvudkontor i Lekeryd. Anställning är en tillsvidaretjänst på 100%.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår olika arbetsuppgifter men vi vill att du har erfarenhet av följande;
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Avstämningar
  • Fakturering
  • In och utbetalningar
  • Bokföring
I denna tjänst ställs det krav på att du har ekonomisk förståelse samtidigt som du är en serviceinriktad medarbetare.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom från högskolan eller yrkeshögskola eller har annan likvärdig erfarenhet. Vi tror att denna roll är en instegsroll för att längre fram kunna axla andra tyngre uppgifter inom ekonomi.

För oss är det viktigt att du har ett driv och som person vill vi att du är noggrann och ansvarsfull. Du skapar lätt struktur i ditt arbete och gillar att jobba mot tydliga mål. Du brinner för ekonomi, har ett positivt sinne och är prestigelös och hjälpsam. Då arbetstempot kan variera får du inte rädd för att kavla upp ärmarna ibland.

Körkort är ett krav

Låter det intressant?
I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via Ansök Nu.

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ylab.nu
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggdi verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt ochhar idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.

En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma genom alla år och konjunkturer. Den är inte märkvärdig på något vis, däremot ser vi till att den inte bara är en trave tomma ord utan en stabil grund i allt vi gör. Vi håller helt enkelt vad vi lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet. Vårt mål är alltid en nöjd kund och vi garanterar att vi har engagemanget och kunnandet för att nå vårt mål.