Produktionsledare med fokus på ledarskap och produktionsutveckling till Work System

Produktionsledare med fokus på ledarskap och produktionsutveckling till Work System

Som Produktionsledare ansvarar du (tillsammans med en kollega) för att leda, förbättra, utveckla och kvalitetssäkra arbetet i vår produktion på vårt huvudkontor i Tenhult.

Här väntar dagar fyllda med;
  • Daglig drift av produktionen
  • Personalutveckling och coachning
  • Förändrings- och förbättringsarbete
  • Planering och optimering av produktionskapaciteten
  • Dagligen ha dialog med våra säljare och anläggningar runt om i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.
  • Viss order- och avvikelsehantering
Med ett coachande förhållningssätt leder du ett team på 16 medarbetare. Ditt största fokus blir alltså ledarskap, att få med dig gruppen mot era gemensamma mål. I vardagen kan det ex innebära att du utbildar, stöttar och coachar personalen i deras dagliga arbete samt förser oss med de verktyg och den struktur som vår produktion behöver - för att nå fortsatt framgång.

Du arbetar nära ditt team och verksamheten, vilket ibland kan innebära att du arbetar operativt med bland annat montage och ombyggnationer samt hjälper till om akuta situationer uppstår i produktionen.

Vem är du?

Vi tror (precis som du) att en bra chef är en ledare. En person som tar hand om gruppen - och som ser varje person. Du leder på ett sätt som andra vill följa. På så sätt får du ditt team att uppnå mål - och motiveras till att alltid göra det där lilla extra. Du drivs helt enkelt av att utveckla människor - och bygga riktigt starka team. Tillsammans.

Precis som i idrottens värld går laget före jaget hos oss. Därför tror vi att du är den där sociala personen, som dras till miljöer med vi-anda och som gör allt för att göra dina spelare ännu bättre - varje dag.

Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger därför stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. Sist (men inte minst); du har ett sinne för struktur och detaljer och tar mer än gärna ansvar för att styra upp och förbättra processer.

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av att leda team
  • Tidigare arbetat med produktionsförbättringar och/eller LEAN
  • Utbildning inom ledarskap, LEAN, produktionsutveckling eller liknande? Ett stort plus!
Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Mån-fre, 06.30-15.15

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt via:

https://career.northcastleab.com/jobs/802826-produktionsledare-med-fokus-pa-ledarskap-och-produktionsutveckling-till-work-system.
Mer info
Kontaktperson Matilda
Telefon 0735371767
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.worksystem.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Work System utvecklar och marknadsför svensktillverkade bilinredningar, eller som det även kallas, fordonsinredning eller inredning för skåpbilar. Allt för den med bilen som arbetsplats.

Företaget grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. Vi har blivit utsedda till DI-gasell tre år i rad och är idag ett härligt gäng om ca 100 medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Storbritannien.

Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa. Här välkomnas du till en entreprenörsdriven miljö, där du varje dag får utvecklas tillsammans med bolaget – och i framtiden kan få stora möjligheter för nya utmaningar och roller.