Erfaren godsmottagare/lagerarbetare med stort driv till Work System

Erfaren godsmottagare/lagerarbetare med stort driv till Work System

Välkommen till ett ungt och snabbväxande gasellföretag! Är du ute efter en ny utmaning i din karriär, där du kan växa - samtidigt som du har riktigt kul och får vara med på en spännande resa? Sök då rollen som godsmottagare till vårt huvudkontor i Tenhult!

Vi är en liten lageravdelning som idag består av två personer, en godsmottagare samt en lageransvarig. Här arbetar vi med materialförsörjning – direkt till våra kunder, men även ut till våra 21 olika verkstäder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi arbetar även nära vår produktion, inköp, försäljning och produktutveckling.

Om rollen som godsmottagare/lagerarbetare:

Hos oss kommer du att ha en viktig roll. Du blir den starka länken från det att varorna anländer till lagret, till att de överlämnas till våra kunder.

I rollen ansvarar du för att:
  • Vårt lager är välfyllt enligt satta mål
  • Ta emot inkommande och utgående leveranser
  • Rapportera in varor samt placera upp i hyllorna
  • Tillsammans med lageransvarig planera och organisera lagret för att säkerställa ett optimalt och effektivt nyttjande av lagerytan.
Din profil:

I en entreprenöriell miljö ska du själv ta initiativ och hitta egna vägar. Där struktur krävs, där trivs du och ditt flexibilitetstänk allra bäst. Du har lätt för att samarbeta - och brinner för lyckas och nå mål tillsammans med dina kollegor.

Våra värdeord ärSnabbhet, Enkelhet och Stolthet; det betyder att du som person behöver vara snabb och drivande i ditt arbete. Vidare behöver du vara flexibel, enkel i ditt samarbete och noggrann med det du gör så att både du och företaget kan vara stolta över ditt arbete.

Precis som i idrottens värld går laget före jaget hos oss. Vi är ett ungt och snabbväxande företag och lägger därför stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss!

Du har lätt för att kommunicera och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift.

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet från arbete på lager – gärna ett mindre lager där du har fått ta ansvar
  • Truckkort och erfarenhet av att köra truck är ett krav för tjänsten
Vi erbjuder:

För rätt person erbjuder vi en spännande miljö i ett företag präglat av familjeanda, glädje och ett stort mått av utmaning för dig som är redo att ta nästa steg.

Vi räknar inte med att du kommer lyckas med allt du tar dig för. Dock räknar vi med att du vågar lyckas och vågar ta beslut. Du kommer inledningsvis att få gå en intern utbildning gällande vår organisation, arbetssätt och flöden.

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Tenhult, huvudkontor

Arbetstider: 07.00-16.00 måndag till fredag.

Omfattning: Heltid

Är detta du eller någon du känner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut - skicka därför in din ansökan direkt via:

https://career.northcastleab.com/jobs/830166-erfaren-godsmottagare-lagerarbetare-med-stort-driv-till-work-system.

Vi tar ej emot ansökningar via epost.

Om arbetsgivaren

Work System utvecklar, säljer och installerar utrustning till lätta transportbilar med stolthet, enkelhet och snabbhet. Företaget grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess. 2019 blev vi utsedda till Mästargasell! Alltså har vi gjort en fantastisk tillväxtresa och har en minst lika spännande tid framför oss.

Vi har en stark tro på att entreprenörskap skapar de bästa företagen, något som genomsyrar hela vår kultur och arbetssätt. Hos oss hittar du inga långa beslutsvägar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glädje är inte bara våra värdeord - utan något som skapat kulturen och känslan på våra anläggningar och kontor runt om i världen.

Delar du de värderingarna och vill följa med på vår tillväxtresa? Hos oss får du stora möjligheter att snabbt ta eget ansvar och utvecklas tillsammans med ett härligt team!