Driven Bilmontör/Fordonstekniker till Work System i Tenhult

Driven Bilmontör/Fordonstekniker till Work System i Tenhult

Vill du vara en del av ett växande företag med höga ambitioner? Då kan du vara vår nästa fordonstekniker till vårt huvudkontor i Tenhult, utanför Jönköping!

Om rollen som Fordonstekniker/Bilmontör:

Rollen som bilmontör hos oss är bred - och din arbetsdag innebär stor variation och ett högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebär montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, så som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv.

Vi erbjuder dig:

För rätt person erbjuder vi en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik och entreprenörsdriven organisation. Hos oss på Work System finns möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling!

Vi söker dig som...

... är en praktisk och händig person med en stor vilja och drivkraft att ständigt utvecklas. Som person är du driven, social, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att jobba i en självständig roll - men är samtidigt en självklar lagspelare.

Du har en avklarad gymnasieutbildning, ett tekniskt intresse och gärna ett intresse för bilar. Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen tror vi även att du har något av följande:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker/fordonstekniker (eller liknande roll)
  • Kunskaper inom fordonselektronik.
  • Ett stort bilbyggarintresse på fritiden.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Start: Efter överenskommelse

Lön & förmåner: Vi erbjuder en marknadsmässig lön, tjänstepension, försäkringar och övriga förmåner som friskvårdsbidrag, teamaktiviteter etc.

Arbetstider: Mån-fre, 07–16

Vill du göra resan med oss?

Sök via länken nedan, med en gång. Matilda läser kontinuerligt ansökningar och urval och intervjuer kommer att ske löpande.

https://career.northcastleab.com/jobs/313789-driven-bilmontor-fordonstekniker-till-work-system-i-tenhult
Mer info
Kontaktperson Matilda Björkegren
Telefon 0735371767
Område Jönköping stad
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.worksystem.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Work System:

Work System utvecklar, säljer och installerar utrustning till lätta transportbilar. Vi säljer inredning, takutrustning och elektronik till bilarna. Företaget grundades 2009 och har växt kraftigt sedan dess.

Vi har blivit utsedda till DI-gasell tre år i rad och är idag ett härligt gäng om ca 100 medarbetare, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Storbritannien. I Sverige har vi anläggningar i Stockholm, Göteborg, Linköping, Norrköping, Vänersborg, Helsingborg, Örebro och Jönköping.

Hos oss får du vara med på en spännande tillväxtresa. Här välkomnas du till en entreprenörsdriven miljö, där du varje dag får utvecklas tillsammans med bolaget – och i framtiden kan få stora möjligheter för nya utmaningar och roller.