Erfaren arbetsledare till A6 projektet Jönköping

Erfaren arbetsledare till A6 projektet Jönköping

Wästbygg Gruppen utvecklar och bygger miljöer där människor vill bo, jobba och trivas i under lång tid framöver. Vi gör plats för bostäder, arbetsplatser och handel i småstad och storstad - allt för att bidra till ett levande och fungerande samhälle. Vårt koncernbolag Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar, utformade för effektiv och rationell hantering av stora mängder gods.

Vår organisation präglas av prestigelöshet och stark teamkänsla, vi hjälper varandra när det behövs. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten.

Ditt ansvar
Som arbetsledare ansvarar du för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet för både egen personal och underentreprenörer i din del av byggprojektet. Du följer upp tidplaner och återkopplar till platschef och övriga medarbetare på byggarbetsplatsen.

En dag som arbetsledare innebär samordning av aktiviteter bland olika yrkesgrupper, beställning av material, uppföljning av utfört arbete, avstämningar mot våra kvalitets-, arbetsmiljö-, tids-, och ekonomiska mål. Du återkopplar till platschef och övriga medarbetare på byggarbetsplatsen. Du har förståelse för slutprodukten och vad som är viktigt för kunden.

Vi söker i första hand arbetsledare till vårt A6 projekt i Jönköping. Det är ett stort kommersiellt ROT projekt som kommer pågå i flera år.

Din personlighet
  • Resultatinriktad
  • Ordningsam
  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten
  • Väl utvecklad förmåga att samverka
Dina kvalifikationer
  • Minst 3 års erfarenhet från arbetsledande arbetsuppgifter inom byggbranschen
  • Erfarenhet från ROT projekt är meriterande
  • Kunskap om entreprenadjuridik och lagkrav
  • Relevant akademisk examen är meriterande
  • God datavana
Övrig information
Sista ansökningsdag: 2020-03-31, då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse.

Wästbygg Gruppen omfattas utav kollektivavtal mellan Sveriges Byggindustrier och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen (Tjänstemannaavtalet) samt med Byggnads (Byggavtalet).
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Wästbygg Gruppen! Ett entreprenad- och projektutvecklingsföretag som varit verksamma sedan 1981. Vi har stor kunskap om att utveckla och bygga flerbostadshus, kommersiella fastigheter och industri- och logistikanläggningar. Vi lägger stor vikt vid en schysst kultur och tror att goda relationer skapas genom att vara tillmötesgående och ärliga. Med professionalitet och hjärta skapar vi bättre livsmiljöer för fler.