Förstelärare

Förstelärare

Detta söker vi:

Till vårterminen behöver vi rekrytera en Förstelärare med inriktning Svenska här på Vittra Samset.

Du kommer att undervisa i årskurs 7-9 och vara ansvarspedagog för åk 7.

Vi söker nu dig som är legitimerad och behörig lärare för åk 4-9. Den ämnesbehörighet som vi behöver är Svenska och gärna Engelska. Vi tror att du är en tydlig ledare och har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av att bidra med energi och glädje till vår arbetsgemenskap samt att delta i och bidra till ett kollegialt lärande som utvecklar vår skola.

I försteläraruppdraget söker vi följande kvalifikationer;

Du har visat en särskilt god förmåga att förbättra barnens och elevernas måluppfyllelse och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Du har en strävan att utifrån aktuell forskning inom områden med relevans för undervisningen medvetet och systematiskt utveckla barnens och elevernas lärande. Du har förmågan att handleda andra lärare i ett kollegialt lärande med gott resultat.

Vi erbjuder:

Vittra Samset är en trivsam arbetsplats där engagemanget är högt. Det finns en strävan av att vilja utvecklas som individ och skola. Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna. Tjänsten är en ferietjänst.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsterna genom att klicka på nedanstående länk. Sista ansökningsdag är 2019-01-31. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde under vårterminen 2018.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Krister Gustavsson på telefon 036-30 48 84 eller intendent Susanna Lindgren på telefon 036-30 48 70.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Samset kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/samset. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 25 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 7600 barn och elever och har cirka 900 medarbetare. Vår undervisning utgår ifrån en helhetssyn på elevens utveckling med tydliga mål inom kunskap, lärande och personlig utveckling. Genom att hitta motivationen hos varje elev kan vi både uppmuntra och ställa krav.

I Vittra arbetar vi utifrån vår gemensamma pedagogiska plattform och Vittraverktyg med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna i våra verktyg genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, att de följs upp och utvärderas.

Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag.