Nyskapande och Kreativ köksmästare/kock!

Nyskapande och Kreativ köksmästare/kock!

Vid Munksjöns strand till vidunderlig sjövy med stadssilluten närmast växer en ny stadsdel fram, Skeppsbron!
Här har vi byggt vår tredje restaurang med en unik stil och därtill ett unikt matkoncept.
Vi söker dig som vill laga bra mat med naturen som inspiration och med viltkött som fokus.
I vårt nybyggda och toppmoderna kök lagar vår lunchköksmästare med personal redan idag rustik mat från grunden till våra lunchgäster.
Eget viltslakteri, biodling och andra egenodlade råvaror borgar för att du kan jobba med bara detbästa även på vår kvällservering, lägg därtill naturens skafferi som naturligtvis också ska användas.
Tillsammans med vår sommelier skapar ni vinprovningar, avsmakningsmenyer och härliga middagar utan krav på att "göra som vi alltid gjort".
I vår restaurangdel som helt är byggt i återvunnet trä och där naturen känns närvarande finns 55 sittplatser med stor potential för att skapa en helhetsupplevelse för gästen utöver det vanliga.
Har du frågor? Ring gärna David på 0705 143229 eller mejla på david@anneshusman.se

Känns det rätt? Sök nu
Mer info
Kontaktperson David Jonsson
Telefon 0705 143229
Email Mejla David Jonsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vesterbrunn.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vesterbrunn ingår i en liten koncern med totalt tre restauranger, två av dom jobbar uteslutande med lunch och catering.
Vi omsätter ca 20 miljoner/år och är 21 anställda, företagen ägs av Anne Lindahl och David Jonsson.