Säljare till Total Säkerhet Skandinavien AB / Verisure AB

Säljare till Total Säkerhet Skandinavien AB / Verisure AB

Total Säkerhet Skandinavien AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. Vi är 10medarbetare på vårt kontor i Huskvarna och behöver nu en kollega som är med och driver nykundsförsäljningen i Jönköping med omnejd. Tillsammans med dig kommer vi att nå våra mål och samtidigt hjälpa privatpersonerna i vår region till en säkrare vardag.

Tjänsten som säljare

Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen. Du möter kunderna i deras hem för att erbjuda vårt unika säkerhetskoncept.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Kollegor med lång erfarenhet som kommer att kunna hjälpa dig att nå framgång
  • Utbildning genom Verisure Sales Academy
  • Säljtävlingar med resor för bästa säljare m.m.
  • Bra lön, hög fast del samt provision.
  • Tillgång till firmabil.
Kontaktpersoner

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ylva Larensson på telefon 0733-352930 eller på ylva.larensson@verisure.se

Observera att B-Körkort är ett krav samt att vi under rekryteringsprocessen tar utdrag ur belastningsregistret. Du behöver behärska svenska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. På grund av den nya personuppgiftslagen GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail utan använd länken nedan. Vi kallar till intervju löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så vänta inte med att söka.

Väl Mött!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.