Säljare till nytt helhetskoncept inom Enwell

Säljare till nytt helhetskoncept inom Enwell

ENWELL är nu på väg att starta ett nytt helhetskoncept med fokus på enkelhet och miljö. Konceptet består av försäljning, installation och service av klimatsmarta värmepumpar till egnahem. Uppstart sker i Jönköping och södra Stockholm. På sikt ska vi finnas i hela Sverige.

Vi söker en Säljare till Jönköping som vill vara med och starta upp samt utveckla konceptet.

I rollen som säljledare ingår ansvaret för kundanskaffning, försäljning, lokal marknadsföring, planering och uppföljning av installationer samt kundkontakt. Du kommer att ingå i team som utvecklar framtidens koncept inom försäljning, installation och service av värmepumpar. För rätt person finns det stora möjligheter till att växa och rollen kan övergå till rollen som Säljledare vi senare tillfälle.

Om dig
Vi söker dig som i första hand brinner för och har erfarenhet av försäljning. En säljledande roll tidigare är meriterande. Erfarenheter från arbete inom liknande koncept samt intresse för marknadsföring är fördelar, men inte krav. Det är bra om du dessutom har teknisk fallenhet samt grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik.

Du har
  • Erfarenhet av försäljning, gärna erfarenhet av försäljning till husägare.
  • Utbildning på lägst gymnasienivå
  • Grundläggande IT- och datakunskaper (Officepaketet Word, Excel och Powerpoint)
  • Körkort B är krav
  • Svenska i tal och skrift
För att trivas i rollen bör du gilla försäljning, vara målinriktad samt ha förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott affärssinne och motiveras av att utveckla verksamheten. Du behöver inte vara en teknisk expert, men du har intresset samt förmågan att lösa tekniska problem. Vidare är du kommunikativ med god förmåga att hantera kunder och samarbetspartners.

Placeringsort
Jönköping

Välkommen med din ansökan
Om du vill vara med på en spännande tillväxtresa önskar vi din ansökan senast den 31 Maj 2022.

Vi intervjuar löpande under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta chef Rikard Govenius, tel: 070 840 26 21 eller Veli-Matti Heikkinen, tel: 070-480 20 60. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Johan Macdonald, tfn: +46-73-0852763.

Mer om Enwell
Bolagsgruppen ENWELL ingår i Vattenfall och är idag ett av Sveriges ledande företag med fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus och villamarknaden. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL.

Läs mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (4 dagar kvar)