Beredare inom Belysning – Vattenfall Services

Beredare inom Belysning – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.

Avdelning Belysning Syd-Öst söker nu Beredare som tillsammans med vår Belysningsprojektör, kan förnya och utveckla våra kunders belysningsanläggningar. Beredning belysning är en tjänst som vi jobbar med att utveckla och behöver dig som är nyfiken, lösningsfokuserad, idérik och kundfokuserad. Du kan vara en erfaren beredare som idag jobbar med lågspänningsnät eller ny beredare men ser belysning som något lockande. Har du en ljus idé så hoppas vi att du söker tjänsten och blir en del av vår beredargrupp. Vi jobbar med kundens behov i fokus och efter varje projekt skall kunden vara nöjd med sin anläggning. Belysning handlar mycket om trygghet och det skall vi inte kompromissa med.

Din roll som Beredare belysning
Utifrån våra kunders behov kommer du på våra projektledares uppdrag driva belysningsprojekteringar och beredningar i samarbete med våra kunder och projektledare. I huvudsak kommer du att:
  • Utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar, samt att ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.
  • Kundkontakt med våra kunder i tekniska frågor omkring deras belysning i det offentliga rummet.
  • Stötta våra projektledare i de tekniska frågor som kan uppstå omkring belysningsanläggningar
  • Sammanställa dokumentation inför nya projekt.
Dina kvalifikationer som Beredare belysning
  • Du har minst en gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis, KY-utbildning inom samma område.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av planering, projektering eller beredning av elnät.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
  • B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är strukturerad och ser det självklara med att dokumentera vad som utförts och vad som skall utföras.

Grundläggande kunskaper i program som CAD, EL-vis och GURU Samt Ritningsläsning är meriterande.

Placeringsort: Växjö, Jönköping, Kalmar. Är detta ett jobb för dig och bor på andra orter hoppas vi att du söker så vi får träffa dig och eventuellt ordna placeringsort.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Johan Söderlund, 070-263 26 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 februari 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (8 dagar kvar)