Belysningsprojektör

Belysningsprojektör

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och påverka och planera vår offentliga miljö i Sverige? Nu söker vi en kollega till Jönköping, Göteborg eller Malmö.

Hos Vattenfall Services som Belysningsprojektör kan du få möjligheten att vara med och bidra till att skapa en trivsam, vacker och säker utomhusmiljö i Sverige.

Vi arbetar idag med kunder över hela Sverige och erbjuder tjänster för utomhusbelysning i alla dess slag. Utveckling, planering, uppsättning, vägledning, strukturering och gestaltning.

Nu har du möjlighet att sätta ditt avtryck och hjälpa Vattenfall i sitt ärofyllda uppdrag att planera offentligbelysning till det bättre! Är du redo?

Belysningsprojektör på Vattenfall Services
Som belysningsprojektör har du en varierande vardag, med fokus på belysningsplanering och belysningsrådgivning till kund.Projekt kan variera brett mellan belysning på Vägar & GC-banor, till trivsam belysning i parker eller effektbelysning på broar och träd. Eller varför inte inspirerande och lekfull belysning i lekparker?

Du som belysningsprojektör är en del av flödet "från Idé till Färdig fungerade belysning" och jobbar mot kunder, såsom trafikverket, kommuner, byggföretag och föreningar. I projekt är du en del av belysningsteamet och ansvarar huvudsakligen för belysningsutformning/ ljustekniska biten och tar fram bygghandlingar som beskriver den tänkta lösningen.

Beroende på kund kan nybyggnadsprojekt eller reinvesteringsprojekt innebära allt ifrån ljusberäkningar, val av armaturer, visualiseringar, armaturlistor eller ritningar m.m. Som belysningsprojektör brinner du för att fånga kundens önskemål och att forma såväl belysningen som bygghandlingarna till en komplett lösning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad Belysningsprojektör/ El-projektör/ Ljusdesigner eller motsvarande arbetslivserfarenheter.

Du är van att arbeta i CAD och besitter erfarenhet av belysningsberäkningsprogram som Dialux. Vi ser gärna att du är också bevandrad i aktuella dokument för planering av belysning i utomhusmiljöer från SIS, Trafikverket, mfl. Kunskap i elberäkningsprogram som Elvis är meriterande.

Profil
Vi söker dig som delar vårt synsätt om nyfikenhet, öppenhet och samarbetsförmåga. Du ska ha ett tekniskt intresse och har förmågan att se helheten i uppdragen, samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Du är van vid att hantera många projekt samtidigt och har inga problem med att jobba självständigt vid behov. Vi ser dig som en positiv, engagerad och lösningsorienterad person, som brinner för belysningsdesign, färg och form.

Med ditt driv som projektör ser vi gladeligen att du håller dig uppdaterad på belysningsmarknaden. På detta sätt får du möjligheten att planera och rådge kunder utifrån flera perspektiv som miljö, trygghet, driftsekonomi, gestaltning och säkerhet i ett.

Mer information

Placeringsort
Jönköping, Göteborg eller Malmö. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Catharina Nordén, catharina.norden@vattenfall.com eller 073-063 34 57.

Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi ser fram emot din ansökan!
Anta din nästa utmaning hos oss och ansök via vår annons på Vattenfalls karriärssidor senast den 6 december 2022. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du några frågor om din ansökan, kontakta rekryterare Johanna Marklund, johanna.marklund@vattenfall.com eller 070-307 84 82. Inga ansökningar tas emot via mail.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Om oss

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (6 dagar kvar)