Key Account Manager till VSM Sverige

Key Account Manager till VSM Sverige

Vill du jobba med strategisk försäljning med några av de starkaste varumärkena i sybranschen? Har du erfarenhet av försäljning mot större kedjekunder? Då är detta tjänsten för dig! VSM Sverige söker nu nästa Key Account Manager. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om kundföretaget

VSM Sverige AB är det svenska säljbolaget som ingår i SVP Nordic, som är det nordiska samlingsnamnet på de SVP säljbolag som marknadsför och säljer hemsymaskiner och tillbehör i Norden. Produkterna vi säljer är under de globalt ledande varumärkena SINGER, HUSQVARNA VIKING och PFAFF.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på VSM Sverige kommer du att ansvara för kedjekunder i Sverige och Norge. Du kommer att primärt att arbeta med varumärket Singer. Kedjekunderna står för en stor del av VSMs försäljning och behöver hela tiden utvecklas och utökas. För detta är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer och skapa bra underlag för försäljning. Du kommer att jobba nära SVPs andra internationella säljbolag och andra globala kontakter.

VSMs försäljning har förhållandevis långa ledtider varpå prognostisering och forecasting kommer att bli en stor del av vardagen, så väl som uppföljning av tidigare försäljning. Tjänsten innebär ca 30-50 resdagar per år, inom Sverige och Norge.

VSM Sverige arbetar idag med några av de största kedjorna men det finns även targets där man vill in och sälja sina produkter.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med försäljning mot kedjekunder tidigare och har du dessutom arbetat med konsumentprodukter inom elektronik är det mycket meriterande. Du är van att arbeta självständigt och gillar att skapa bra resultat genom planering, struktur och smartness i din försäljning. Du har god kunskap i det försäljningsekonomiska och kan räkna på de kostnader som påverkar försäljningen. Tidigare har dina säljargument och teknik gjort dig framgångsrik och du inser vikten av strategiskt arbete för att lyckas i detta arbete.

Du behärskar svenska och engelska flytande, har god hand med officepaketet och vana av CRM-system.

VSM erbjuder en spännande roll i växande bransch med konkurrenskraftig lön, bra förmåner, tjänstebil och en möjlighet att göra bra och tillfredställande affärer.

VSM Sverige har i denna rekrytering valt att arbeta med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11, alt, marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Ansök på OnePartnerGroup.se, med CV och en sammanställning över dina säljresultat de senaste åren.
Mer info
Kontaktperson Marcus Rosenblom
Telefon 036-440 90 11
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se