Här har du världen chans att göra något riktigt roligt och givande tillsammans med oss.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsättta att utveckla Specialrengöringar´s verksamhet i Jönköpings län. Huvudsakligen ska du arbeta med försäljning, men det blir också en del av arbetsledning och organisationsbyggande.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och regioner med avancerad rengöring, sådant som de inte klarar av med egen personal.

Ditt arbete kommer att vara fritt - men du kommer ändå vara en del av ett team som jibbar nära varandra och hjälpas åt. ditt uppdrag kommer att vara att vidarutveckla försäljningen i distriktet och bygga vidar på ett team av medarbetare som utför våra tjänster.

I nära samarbete med mig i första hand kommer vi tillsammans att lyfta den här verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa mäniskor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är inte det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från oss som kollegor och även från vårt huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom som bonus inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med mig.

För att trivas så bör du gilla att ta eget ansvar och driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att han.

Företaget finns redan etablerat i regionen, så en del av ditt arbete är att förvalta och hjälpa kunder vidare, den största delen är att utveckla företaget mot våra gemensamt satta mål.

Vi ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annos är bara en annons. Ring eller skriv till mig så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas vi har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan på en gång eller ring.

Med vänliga hälsningar

Per Karlsson

Mail per.k@specialrengoringar.se

Tel: 0736-00 14 04
Mer info
Kontaktperson Per Karlsson
Telefon 073-600 14 04
Email Mejla Per Karlsson
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://specialrengoringar.se
Sista ansökningsdag 4 mars (44 dagar kvar)