Försäljare

Försäljare

Vill du sälja miljö, hälsa och kvalitet?
Då är det dig vi söker!


VEIDEC:s verksamhet bygger på passion för miljö, hälsa och kundnytta - detta förenas i vår vision om den gröna verkstaden, en arbetsplats där våra marknadsledande produkter för reparation och underhåll skapar en bättre miljö utan att kompromissa med kvalitet och effektivitet.

Om du vill hjälpa våra kunder att lösa sina problem och effektivisera samtidigt som de får en hälsosam och miljövänlig verksamhet, då är du förmodligen den person vi söker till vår säljkår. Vi ställer inga formella krav på tidigare säljerfarenhet, eftersom vi kommer att rusta dig väl för tjänsten. Vi söker engagerade och drivna personer som vill representera VEIDEC runt om i landet.

Om du vill jobba i en säljande roll med stor frihet och fokus på kundens behov och tycker att allt det här låter bra, då är du är varmt välkommen att söka till en varierande och spännande arbetsplats!

Humor, gemenskap och ett starkt engagemang i miljö, hälsa och våra kunder är en del av vår vardag och vi delar den jättegärna med dig.

Det personliga mötet

Det personliga mötet kan aldrig ersättas av digital kommunikation. Därför är produktdemonstrationer oerhört viktiga för vår verksamhet.

Genom att besöka kunden i dennes verksamhet bygger vi en relation som hjälper oss att hjälpa - att lösa kundens problem är nyckeln till en förtroendefull relation.

Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med våra kunder där vårt koncept om hälsa, miljö, kunskap och kvalitet tar kunden allt närmre vår vision om den gröna verkstaden.

VEIDEC ger dig all stöttning du behöver för att du ska kunna möta kunden och dennes behov på bästa möjliga sätt.Säljare = Problemlösare

Du kommer att vara del av ett härligt och glatt gäng där du också får en ordentlig utbildning på våra produkter och på vad det innebär att jobba för VEIDEC. Din passion, kunskap och drivkraft är en av våra viktigaste tillgångar för att kunna hjälpa våra kunder att lösa sina problem!

Change Your Life, Change the World

Är du redo för förändring? Om du befinner dig mitt i livet och letar efter en ny utmaning, då erbjuder VEIDEC dig också möjligheten att bli franchisetagare - bli din egen - förändra ditt liv och världen på samma gång!Bra säljstöd!

När du jobbar som säljare hos oss kommer du att få allt stöd du behöver för att kunna ge kunderna bästa möjliga service - vi har en digital plattform som ger dig full koll på kunderna ute på fältet möjlighet att visa produkterna. Vi jobbar också med KIM, vårt säljstödjande digitala marknadsföringssystem som hjälper dig i ditt säljarbete.

Företagsbil

För att du ska kunna nå dina kunder håller VEIDEC med företagsbil. Självklart åker du representativt och miljövänligt när du jobbar åt VEIDEC.
Mer info
Kontaktperson Per Ågren
Telefon 046-238900
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.veidec.com/sv/
Sista ansökningsdag 25 juli 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra kunder har alla en sak gemensamt: de använder bara produkter av bästa kvalitet och nöjer sig inte med mindre än världsklass!

VEIDEC AB är ett Svenskt företag som med egen utveckling producerar avancerade produkter för reparation och underhåll. För närvarande är vi representerade i ett tiotal länder i Europa. Våra kunder är professionella yrkesmän som kan hittas i många olika typer av industrier, verksamheter och funktioner. Vi är certifierade enligt ISO-9001 för kvalitetsstyrning och enligt
ISO-14001 för miljöstyrning. Vi har även flera produkter som är godkända och certifierade av bland annat NSF och vi är väl uppdaterade om den nya europeiska kemikalielagstiftningen REACH.