Platschef Mark & anläggning

Platschef Mark & anläggning

Är du en person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Trivs du som bäst när arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Då kan jobbet som Platschef på Enthavs vara precis det du är ute efter. Sök jobbet idag och bli en del av vårt team inom kort!

Arbetsuppgifter

Som platschef kommer du att lägga störst fokus på projektplanering, kontroll och kvalitetssäkring, ekonomi/budget samt att driva projekten framåt med i nära samarbete med Projektchef och övriga medarbetare i organisationen.

I rollen ingår även att:
  • Ansvara för projektet som helhet utifrån affärs- och produktionsinriktade aspekter
  • Ansvara för att uppdragen utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor
  • Dagbokshantering samt ÄTA-beskrivningar
  • Se till miljö-, och arbetsmiljöplaner efterlevs
  • Ta fram och fortlöpande arbeta med projektbudgetar och medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar.
I denna tjänst kommer du att arbeta i projekt runt om i södra Sverige och du ska vara bekväm med att vara borta upp till 3 ggr/veckan. Du utgår från vårt kontor eller hemifrån och ges stor möjlighet för egen planering.

Din profil

Ditt ansvar är att driva markanläggningsprojekt vilket gör att du ges möjlighet att ta stort ansvar. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. För att söka den här tjänsten behöver du ha ett par års erfarenhet av produktionsledning och tidigare erfarenhet inom branschen som platschef, arbetsledare eller motsvarande.

Ansökan

I den här rekrytering samarbetar Enthavs med VA-Rekrytering. För frågor om tjänsten hänvisar vi till vår rekryteringsgrupp Talent Service, talent@vajobb.se
Mer info
Kontaktperson Leopold Vilhelmsson
Telefon 0723827097
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vajobb.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VA-Rekrytring är ett nischat rekryteringsföretag inom VA och angränsade branscher inom samhällsbyggnad. Våra rekryteringskonsulter är kompetenta inom samhällsbyggnad. Vi ligger alltid steget före, vi har nätverket och förtroendet från kandidaterna inom branschen, en grundsten i vårt viktiga arbete.