Vi på Värme och Sanitet i Huskvarna behöver utöka vår personal med nya medarbetare och söker nu en VVS-montör. Vi är ett bolag med stora ambitioner och vi gör allt från servicearbeten till stora entreprenader. Vi tycker det är roligt att utvecklas, växa och att utmana både som företag och på individnivå, så hos oss blir man någon. Hos oss kommer du ha en viktig roll i våra projekt eftersom vi är ett tight sammansvetsat gäng i en expansiv fas med goda framtidsutsikter. Du kommer få arbeta nära cheferna som gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss.

I rollen som VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Arbetet är både enskilt och i grupp och det är härlig laganda, vilket gör att stöttning är aldrig långt borta.

Kompetenskrav
Säker Vattenutbildning
B-körkort
Det är meriterande om du även skulle ha behörighet inom elarbeten, kylteknik och licenssvetsning, men inget krav.

Om jobbet
Vi utgår från Huskvarna och tar oss till uppdragen i våra servicebilar. För att trivas hos oss så är det viktigt att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete och gillar att förvalta och vårda kundkontakter.

Omfattning: heltid.
Tillträde omgående

Urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.varme-sanitet.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värme & Sanitet grundades 1987

AUKTORISERAT VVS FÖRETAG

LICENSIERADE TJÄNSTER

LOKALÄGTTREDJE GENERATIONEN

SNABBA och PRISVÄRDA

INSATSER