Vi söker personalansvarig till vårt kontor i Jönköping

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vill du göra karriär i ett växande och spännande bemanningsföretag?
Vi ska nu utöka vårt team och söker en personalansvarig till vårt kontor i Jönköping!

Personalansvarig ansvarar för personalanskaffning, urvalsarbete, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. I arbetet ingår att rekrytera personal till våra kunder, vi arbetar även med att rekrytera direkt till kunden.

Personliga egenskaper

Vi ser helst att du som söker har gått personalprogrammet eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetslivserfarenhet inom industri och lager eller bygg är meriterande. Ett krav är att du har B-körkort och egen bil.
Då rollen är en leveransroll har du en bra känsla för service. Som person är du prestigelös.
Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.

Kontakta Emil Davidsson, tel nr mobil 070-1488161 eller Emil.Davidsson@uniflex.se för närmare upplysningar om den aktuella tjänsten.

Lön:
Individuell lönetillsättning tillämpas

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Emil Davidsson, 0701488161

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 juni

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.