Operativ Konsultchef till Tranpenad Jönköping sökes!

Operativ Konsultchef till Tranpenad Jönköping sökes!

Har du erfarenhet av ledarskap, rekrytering och försäljning? Nu söker vi dig som trivs i den mycket ansvarstagande rollen som konsultchef, där du får arbeta brett med både operativ drift, personalansvar och kundförsäljning. Känner du igen dig? Då kan tjänsten som konsultchef hos oss på Tranpenad Jönköping vara något för dig!

Om tjänsten
Nu tar Tranpenad nästa viktiga kliv mot att bli en aktör att räkna med i Jönköping! På grund av högt tryck och stor tillväxt gör Tranpenad Jönköping en stor satsning och rekryterar en ny konsultchef. I rollen som konsultchef bjuder varje dag på nya utmaningar! Tjänsten är mycket operativ och består av arbetsuppgifter som rör både personal och kunder, vilka du förväntas ta stort eget ansvar för. Du kommer i huvudsak ansvara för förvaltning och daglig drift hos en av våra nyckelkunder.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat
  • Rekrytering av nya konsulter för lager-och industriarbete.
  • Personaladministration och personalvård.
  • Kundbesök alternativt stationärt arbete ute hos dina kunder.
Om dig som söker
Till tjänsten som konsultchef söker vi dig som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Våra kunder bedriver verksamhet under växlande tider på dygnet, vilket ställer höga krav på flexibilitet och ansvarstagande hos dig.

Vi söker dig som
  • Har en positiv inställning och arbetar resultatinriktat.
  • Kan strukturera och fördela din arbetsdag på ett effektivt sätt.
  • Har erfarenhet av tjänster i ledande position.
  • Har B-körkort.
Vidare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap, då du har fullständigt personalansvar för dina konsulter. Du har dock stöd ifrån övriga kollegor och arbetar tätt ihop med dem när det gäller planering och rekryteringar. Du är ett socialt geni som gillar att skaffa nya kontakter och nätverka i olika forum i syfte att skapa bra förutsättningar för ditt arbete.

Vad vi kan erbjuda dig
Hos Tranpenad kommer du till ett företag i en expansiv fas, med hög entreprenörsanda och stora möjligheter för personlig utveckling. Gillar du att jobba med människor, skapa förtroende, samt att få både stora som små saker att hända - då kommer du älska varje dag på jobbet!

Övriga villkor
Heltid, fast månadslön, tjänstepension, friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Om Tranpenad
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta kontorschef Emil Davidsson på emil.davidsson@tranpenad.se
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi arbetat för att få företag och människor att växa. Vi började i liten skala och har växt till den position där vi befinner oss i idag - med omkring 2 000 konsulter i flera städer.

Genom att hitta kompetenta konsulter, skapa långsiktiga relationer, satsa på personliga möten och att ta ansvar för det vi lovar, blir vi det personliga bemanningsföretaget alla pratar om. Bli en Tranpenadare du också!