Sommarjobb som projektingenjör, samhällsbyggnad, ekonomi (industriell), samhällsplanering,...

Sommarjobb som projektingenjör, samhällsbyggnad, ekonomi (industriell), samhällsplanering,...

Verksamhetsområde Planering svarar för planeringen av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen vad gäller väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Här ligger ansvaret för att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås. Vi på Planering är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv, samarbetspartners och avtalskunder.
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Att sommarjobba som projektingenjör på Trafikverket kan innebära att arbeta med projektadministration såsom basplaner (tidplan, kravuppföljning, kvalitetskontroll) och att arbeta med uppföljning av krav i konsultkontrakt. I rollen kan du även komma att stötta med överlämnandet av entreprenad till underhållsverksamheten. Det kan även förekomma arbetsuppgifter som att ta fram en databas gällande utförda ommålningar av stålbroar och att ta fram tillgänglig data kring detta samt sammanställa uppgifterna i tabeller och diagram. Sommarjobbet kan även handla om att administrera mottagningskontroll av konstruktionshandlingar, geokonstruktioner och bergkonstruktioner. Administrera störningsärenden och fakturahantering. Kravhantering i projekt, dokumentationsarbete, diverse projektadministrationsuppgifter kan också förekomma.

Observera att sommarjobbet kan komma att innebära andra arbetsuppgifter än dessa beroende på vilka behov som dyker upp under sommaren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • har en pågående eller nyligen avslutad (högst 1 år) högskoleutbildning/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, industriell ekonomi, samhällsplanering eller teknik/naturvetenskap
  • har körkort för personbil.
Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-04-01

Upplysningar

Rekryteringshandläggare Anna Jernberg
0101236571

Rekryteringshandläggare Enikö Szilagyine Reszler
0101234803
Mer info
Kontaktperson Anna Jernberg
Telefon 0101236571
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Vi arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. Vi bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Tillsammans med andra aktörer kan vi underlätta livet i hela Sverige. Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden och arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas.