Junior Webbutvecklare till Trafikbyrån

Junior Webbutvecklare till Trafikbyrån

Är du i början av din karriär som webbutvecklare? Är du en kreativ och ansvarstagande lagspelare? Vill du arbeta i ett härligt team som gillar att vara effektiva i produktionen och samtidigt ha roligt på jobbet?
Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha kontakt med kunder och vara med och planera projekt från start. Du kommer både att arbeta i team där ni tillsammans löser utmaningarna samtidigt som du får ta ansvar för din leverans i projekten och i mindre egna projekt.

Uppgifterna kan bestå av:
  • Bygga webbplatser
  • E-handel
  • Underhåll och service av webbplatser
  • Koppla affärssystem
Din profil

För att lyckas i rollen som Junior Webbutvecklare ser vi att du är en driven, nyfiken och gillar att komma med nya idéer. Du är en problemlösare, känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker det är roligt att utvecklas och lära dig mer. Du är självgående, tålmodig och kreativ kombinerat med ett stort intresse för kodning.

Som person är du positiv, hjälpsam, noggrann och har en hög servicekänsla. Du trivs med att kommunicera och ha en nära kontakt med kunder och kollegor.

Skallkrav:
  • Utbildning inom webbutveckling
  • Kunskap och förståelse för hur en webbplats ska programmeras enligt googles riktlinjer
  • Erfarenhet av WordPress och WooCommerence
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta med API:er
  • Erfarenhet av E-handel
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trafikbyrån hjälper företag och organisationer att synas på internet, att driva trafik till webbplatser helt enkelt. Vår vardag består av arbete med bland annat att bygga webbplatser, sökmotoroptimering, Google Ads och aktiviteter i sociala medier. kunderna finns över hela landet, från Ystad i söder till Luleå i norr. Ingår även i samma koncern som Framtiden AB

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.trafikbyran.se/

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.