Tekniker Storhushåll Servicetekniker

Tekniker Storhushåll Servicetekniker

Vi rekryterar service tekniker i Småland till vårt kundsegment storhushåll och restaurang. Vi tillsätter flera tjänster i distriktet som sträcker sig från Växjö till Jönköping och söker dig som är bosatt i regionen.

Tingstad är ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder, rengöringsprodukter och utrustning inom restaurangbranschen. Vi har ett brett sortiment av konkurrenskraftiga disksystem som skapar stora besparingar för våra kunder. Vi har idag en flotta bestående av 20 servicetekniker för diskutrustning, nu söker vi fler.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig en fast anställning i en miljö som präglas av stark expansion och stora framgångar på ett familjeägt företag som drivs med ett långsiktigt perspektiv.
Du blir en del av en personalstyrka med drivna, positiva medarbetare och en viktig representant för vårt väletablerade servicekoncept och varumärke som är förknippat med hög kundnöjdhet.
I tjänsten ingår servicebil, telefon och fast lön. Du får även förmånen att ingå i företagets generösa vinstdelningsprogram.

VAD JOBBET INNEBÄR
Som servicetekniker på Tingstad kommer du att utföra installationer, förebyggande service och funktionskontroller på våra egna disk- & doseringsutrustningar hos kunder inom restaurang och storkök.
Reparationer och byte av reservdelar på diskmaskiner ingår också i det dagliga arbetet. Du kommer även att fungera som rådgivare till våra kunder, för att säkerställa att de uppnår en optimal diskrumsekonomi och en hög diskkvalitet.


DIN PROFIL
  • Du har en bakgrund inom maskinservice eller erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Du är positiv och lösningsorienterad
  • Du har en fallenhet för sociala och affärsmässiga kontakter
  • Innehar B-körkort
Erfarenhet inom restaurangbranschen är meriterande

Läs mer om Tingstad Kem
här: https://www.tingstad.com/se-sv/diskservice

ÄR DU INTRESSERAD?
Skicka CV och personligt
brev till magnus.hakansson@tingstad.se senast den 29 juni.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tingstad.se
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tingstad är ett familjeägt företag som grundades 1959, med kunder i hela Skandinavien.

Vi är Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder kem och utrustning till kunder inom restaurang och storhushåll.

Vi är idag drygt 400 anställda och omsatte år 2017 2 miljarder SEK.

Vår verksamhet är miljö- och kvalitetscertifierad.