Butikssäljare B2B

Butikssäljare B2B

VI VÄXER OCH BEHÖVER FLER BUTIKSSÄLJARE I VÅR FÖRETAGSBUTIK I JÖNKÖPING

Tingstad Företagsbutik har etablerat sig som en av
Jönköpings mest framgångsrika och kompletta leverantör av förbrukningsvaror, arbetskläder och kontorsmaterial. Butiken besöks av företagskunder inom de flesta branscher, våra största kundgrupper i butiken är restaurang och städbolag. I vår butik låter vi behoven av stora inköp möta en trivsam och inspirerande butiksmiljö.

OM JOBBET

Som butikssäljare på Tingstad har du ansvar för en av avdelningarna Städ & Rengöring eller Kontorsmaterial i vår Företagsbutik.
Du ansvarar för försäljning, sortiment och inköp. Du möter dagligen våra kunder i butiken och fungerar som säljare likväl som rådgivare. Som säljare i Tingstads
Företagsbutik blir du en representant för ett varumärke starkt förknippat med mycket hög kundnöjdhet och konkurrenskraftiga priser.

Som anställd på Tingstad blir en del av en positiv personalstyrka med trevliga och hjälpsamma kollegor och du får även ta del av företagets generösa vinstdelningsprogram.

DU SOM SÖKER

Vi letar efter dig som trivs med ansvar och vill ha ett helhetsgrepp för en butiksavdelning. Du gillar att arbeta med varierande uppgifter, trivs i ett högt arbetstempo och ser själv vad som behöver göras. Du är duktig på att möta människor och sprider positiv energi. Service och kundnöjdhet ser du som en central del av din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men har du erfarenhet inom butiksarbete eller inom produktområden kontorsmaterial eller städmaterial ser vi det som meriterande.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med placering i vår företagsbutik i Jönköping.

Arbetstiden är schemalagd och förläggs under butikens öppettider som är
7:30-18.00 på vardagar och 9.00-14.00 på lördagar.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Skicka ditt CV och några rader om dig själv till magnus.brattelius@tingstad.se

Sista ansökan är 28 februari, men vi intervjuar löpande, tjänsterna kan därför komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Magnus Brattelius
Telefon 031-7072000
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tingstad.com/se-sv/vara-foretagsbutiker
Sista ansökningsdag 28 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tingstad är
ett familjeägt företag som grundades 1959, med kunder i hela Skandinavien.

Vi är Sveriges ledande distributör av förbrukningsmaterial, arbetskläder och utrustning till kunder inom de flesta branscher. Vi har dotterbolag i Norge och Finland och Företagsbutiker i Göteborg, Jönköping och Oslo.

Vårt huvudkontor och logistikcenter är placerat i Göteborg.

Vi är idag drygt 400 anställda och vår omsättning 2018 uppgick till 2,2 mdr SEK.

Vår verksamhet är miljö- och kvalitetscertifierad.