Säljare/Projektledare sökes!

Säljare/Projektledare sökes!

Vill du eller ditt företag bli en del av vårt snabbt växande nätverk?

Eller känner du kanske någon som skulle passa in?

Kanske jobbar du med något inom Bygg & Konstruktion, Energi eller Isolering idag och vill prova något nytt på deltid till en början?

Vi på Thermo-Logic AB växer så det knakar och utökar härmed vårt nätverk.

Just nu tillsätter vi en representant på provision med F-skatt eller på projekt/konsult-basis för vårt energibesparande koncept i flertalet distrikt. I första skedet Jönköping, Växjö, Malmö och Örebro.

Arbetsuppgifterna varierar ifrån att boka in och hålla i informationsmöten, till att projektera ute hos kund och offerera.

Arbetstiderna väljer du själv då det är provisionsbaserad försäljning, men oftast gäller 08-17 beroende på kund eller arbetssätt.

Vid mässdeltagande kan visst helgarbete förekomma.

Thermo-Logic AB arbetar med några av marknadens mest effektiva och mest expansiva produkter och tjänster.

Vi utför bland annat isolerings-arbeten med polyuretan-skum i sprayform, betonglyftning, markstabilisering samt säljer och applicerar marknadens bästa coatings och tätskikt.

Utöver våra installationer håller vi på att ta fram nya spännande produkter att marknadsföra och erbjuda våra kunder, befintliga som nya.

Vi söker dig som (utöver driven, lojal, hel, ren och trevlig )
  • Har erfarenhet av-, eller baskunskap i Bygg och Konstruktion.
  • Har erfarenhet av Sälj inom Bygg-material.
  • Har eget företag med tillgång till bil, telefon och dator.
  • Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har grundläggande datakunskaper i Mail, Word, Excel och PPT.
  • Är duktig på att skapa långsiktiga relationer.
  • Är bekväm med att resa i tjänsten.
Meriterande är:
  • Vissa förkunskaper inom Energi och Isolering.
  • Etablerat nätverk inom Bygg och fastighetsbrancher.
  • Van att projektera och träffa kunder.
Vill du ansöka om tjänsten, veta mer om upplägg eller om företaget så maila oss gärna på info@thermo-logic.se eller ring oss på 010-2008222.

Ta gärna en titt på vår hemsida www.thermo-logic.se
Mer info
Email Mejla Thermo-Logic AB
Område Jönköping stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://thermo-logic.se/
Sista ansökningsdag 7 juli 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thermo-Logic är ett dynamiskt, innovativt och serviceinriktat företag med fokus på energioptimering, teknisk isolering, tätning, ytbehandling, korrosionsskydd, kondensskydd, underhåll och coatings. Vi konsulterar, rådgör, installerar och utför allt i vårt sortiment själva.

Vår affärsidé är att matcha våra kunders och marknadens behov med leverantörer, produkter och tjänster som sänker kostnader på allt ifrån energiförbrukning och termiska lösningar till underhåll, slitage, coatings och tätningar.

Vi på Thermo-Logic har vårt basutbud inom polyuretan och coatings men uppdaterar och anpassar våra leverantörssamarbeten, vår portfölj samt våra tjänster löpande för att möta våra kunders behov.

Som företag har vi tillsammans med våra leverantörer hundratals års erfarenhet inom vårt gebit. Vi har samarbete med flera entreprenörer runtom i Skandinavien, Europa och övriga världen. Vi har samarbete med Kontroll/-Kvalitetsansvariga, Byggingenjörer och arkitekter.

Våra kunder och beställare finns i stort sett över hela världen och tack vare våra system är vi efterfrågade inom jordbruk och uppfödningsindustrier ända ner till mellanöstern.

Våra produkter är certifierade och godkända av både regionala och globala instanser så som FDA, BBA, RISE, Sintef med många fler. Vi använder alltid det bästa marknaden kan uppbringa och våra krav på miljö, klimatpåverkan och långvarighet är hårda.